Obilje zabave na snijegu

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Pripremite se za skijanje na najbolji način s Vježbaonicom!

Približava se kraj godine i razmišljanje o skijanju. Da, zaslužili ste nekoliko kvalitetnih dana na snijegu. Nagradite se destinacijom po želji, u odličnom društvu.

No, kako bi sve ispalo baš kako treba, nemojte zaboraviti na pripreme. Ne mislimo na servis skija ili kupnju nekog novog dijela opreme. Mislimo na fizičku pripremu. Trčanje dva tjedna prije odlaska na skijanje je bolje nego ništa, no imamo za vas bolju ideju!

Vježbaonica je za sve skijaše pripremila odličan ciljani program vježbanja kako biste se pripremili za najbolje skijanje u životu!

Bez obzira koliko ste dobar skijaš, skijate li samo nekoliko dana godišnje, program u Vježbaonici će vam između ostalog pomoći:

  • ući u kondiciju na zabavan način
  • poboljšati koordinaciju zanimljivim vježbama
  • značajno smanjiti mogućnost ozljede

U Vježbaonici se naglasak stavlja na pravilan položaj tijela te skladan rad mišića. Pokazalo se kako ovaj način vježbanja značajno pomaže i skijašima, odnosno rekreativcima. Priznajmo sebi, većina nas bez je obzira na nivo vještine skijanja nedovoljno pripremljena. Oni koji su vještiji misle kako tijelo može pratiti vještinu. Na žalost, istegnuća ili ozbiljnije ozljede pokažu da ipak nisu u pravu. Pripremite se ovaj put i ne bojte se „pustiti skiju“. Za kraj godine ili početak nove zaslužili ste ispuhati se malo i ne biti „kažnjeni“ za to ozljedom ili bolovima.

DETALJNIJE

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.