Obilje prijateljstva uz brend Mašnica

0

Mašnica je hrvatski brend izašao iz kreativnog tima D.R.I.M. tiskare.

Specijalizirani su za personalizirane i namjenske rokovnike, planere i ostale proizvode. Njihovi proizvodi su namijenjeni apsolutno svima – svakom pojedincu koji želi svojoj dragoj osobi pokloniti nešto potpuno drugačije, unikatno i osobno. Mašnica je tu za sve koji žele darovati personalizirane poklone koji su još uz to i praktični te ostaju u trajnoj uspomeni.

Isto tako, namijenjeni su i tvrtkama koje žele zadiviti svoje klijente kreativnošću i personalizacijom. I ono najvažnije, rokovnike i planere možete naručiti po pristupačnoj cijeni. Svatko želi za svoj novac u gotov proizvod unijeti dašak sebe ili osobe kojoj je poklon namijenjen. Prijateljsko okruženje u kojem posluju, kreativna energija koja ih okružuje i životni optimizam svakodnevno privlače nove klijente i suradnike.

Više saznajte na: Mašnica

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.