O Zone centar i portal Obiljka daruju tretmane vrhunskom kozmetikom Gernetic

22

O Zone centar i portal Obiljka daruju tretmane po izboru, tretmane visokokvalitetnom francuskom kozmetikom Gernetic.

Darujemo 3 čitateljice tretmanom po izboru.

1.TRETMAN LICA – tretman hidratacije + anti-age tretman
2.TRETMAN GRUDI – podizanje grudi maskom od minerala iz mora
3.TRETMAN TIJELA – tretman uklanjanja celulita u području bedara

Napomena: Tretmani se ne preporučuju trudnicama. Tretman grudi se ne preporučuje ženama s ugrađenim silikonima.

 

Kako do dara?

  1.  Pročitajte članak i u komentaru na dnu ove stranice napišite koji tretman želite (tretman lica, tretman grudi ili tretman tijela)
  2. Podijelite objavu na Facebook stranici

Prijavljivati se možete do srijede 9. kolovoza 2017., do 20 sati. Objava dobitnika 9. kolovoza 2017.  u večernjim satima.

 

GERnétic proizvodi hrane i njeguju kožu sve do staničnog nivoa, omogućavajući joj da se uz pomoć zdravih sastojaka sama regenerira. GERnétic proizvodi koriste najčistije i najmoćnije aktivne sastojke koji pomažu koži da se sama regenerira.

 

TRETMAN LICA – tretman hidratacije + anti-age tretman

Vremenom koža lica postaje dehidrirana, isušena, javlja se nedostatak gipkosti i elastičnosti, a ten gubi sjaj. Bitno je koži osigurati aktivne sastojke koji su joj neophodni, osobito nakon izloženosti kože suncu.

Svakoga dana koža gubi gipkost, čvrstinu i elastičnost. Konture lica postaju opuštenije i pojavljuju se prve bore. Nudimo njegu s ogromnom, neusporedivom efikasnošću, napravljenu da se bori protiv procesa starenja.

 

TRETMAN GRUDI – podizanje grudi maskom od minerala iz mora

Gernetic linija za grudi proizvod je dugogodišnjeg istraživanja. Odgovara na želju onih dama koje žele zadržati atraktivne grudi ili poboljšati mišićni tonus i čvrstoću grudi, kao i onih čije grudi su premale ili prevelike.

Stanje grudi zavisi od tonusa kože i mišića koji ih podržavaju. Grudi su zapravo pod utjecajem prirodnog grudnjaka, tj. pojasa koji određuje njihovu visinu i čvrstoću. Elastičnost ovog pojasa pod stalnim je utjecajem faktora, kao što su trudnoća, promjene u tjelesnoj težini, prirodno starenje, te se stoga mora održavati. Da biste održali ljepotu svojih grudi morate na vrijeme početi voditi računa o njima.

 

TRETMAN TIJELA – tretman uklanjanja celulita u području bedara

Celulit je najveći neprijatelj žena. Gernetic linija proizvoda protiv celulita poboljšava cirkulaciju, smanjuje otoke članaka, nogu, edema, drenira slojeve mrtvih stanica i djeluje odmah.

Detaljnije informacije potražite na www.ozonecentar.eu

 

Napomena:
Tretman se obavlja u O Zone Centru koji se nalazi nalazi na adresi: Hrvatskog  proljeća  40/II P
Zagreb, Dubrava (iznad Erste banke). Tretmane možete iskoristiti do 10.9.2017.

Foto: gerneticinternational.com

Share.

22 komentara

Leave A Reply