Noviteti iz segmenta mobilnih uređaja i ekskluzivne dodatne opreme stigli i u Karlovac

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Mobia Karlovac

Svjetski šik, neodoljivo prostrana i prepuna noviteta iz segmenta mobilnih uređaja i ekskluzivne dodatne opreme za mobitele MOBIA je otvorila svoja vrata i u Karlovcu.

Smještena na samom ulazu u Supernova centar već u prvim satima otvorenja MOBIA je pokazala zašto je lider u ponudi. Brojni posjetitelji, novinari i poznate osobe među kojima su bile tv lice Uršula Tolj, glumica Barbara Vicković, pjevačica Aklea Neon i stilistica Alma Premerl Zoko tako su među prvima mogle isprobati ovlaživače zraka, Huawei mobilne uređaje i pametne satove, vidjeti kako rade smart lampe, poslušati zvuk na najpoznatijim svjetskim brendovima zvučnika, slušalica…

Ovo je već 22. Mobia poslovnica koju otvaramo i 3. Mobia shop u regiji. Tvrtka Mobia je posebno zadovoljna što je dolaskom u Karlovac otvorena priliku za stanovnike Karlovca i okolnih gradova da istraže svjetske novitete u segmentu mobilnih uređaja i ekskluzivne dodatne opreme za mobitele. Da li kupci traže nešto određeno ili dođu u obilazak našeg Mobia shopa, naši ljubazni i stručno educirani djelatnici će se pobrinuti da kupci dobiju najbolju uslugu i da preporuče najbolji izbor artikla za trenutne potrebe svake osobe – rekao je prilikom otvorenja Danijel Laginja, menager Mobia HR.

ovlazivaci zraka

Danijel je dodao i kako se MOBIA na tržištu posebno ističe po širokoj ponudi zaštitnih maski i stakala, usb kabela, adaptera, power bankova i ostale dodatne opreme, u ponudi imaju i ekskluzivne proizvode s potpisom svjetski poznatih brendova kao što su Adidas, Diesel, Superdry, Karl Lagerfeld, Guess,Jean- Paul Gaultier, Ideal of Sweden, Fresh ’n’ Rebel, JBL, BMW, Mercedes-Benz, Ferrari, Maserati, Mini, Audi, Lamborghini, Ducati, Iceberg, Marcelo Burlon, Star Wars, Marvel, DC Comics, Disney, Warner Bros (Looney Tunes), Dreamworks (Minioni, Pets…).

U Mobia shopu također možete isprobati prije kupovine i mobilne uređaje poznatih brendova kao što su Samsung, Huawei, Motorola…

Svečano otvorenje bila je prilika za druženje novinara i Mobia teama, tijekom kojeg smo saznali kako Mobia, bez obzira na otežanu situaciju koja nas je sve snašla, dalje ima ambiciozne planove u nastavku i snažno napreduje u proširenju novih prodajnih mjesta, kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu. Uvode se novi brendovi a s početkom blagdanskog perioda, Mobia priprema i neka nova iznenađenja.

 

Foto: Nikola Zoko

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.