Novi singl Ruže Janjiš – pobjednice druge sezone showa The Voice – „NE STAJEŠ“

0

Novi singl Ruže Janjiš – pobjednice druge sezone showa The Voice – Najljepši glas Hrvatske!

 Nova suradnja s producentskim duom EchoPilot!

„Dok ‘Neke dane’ pjeva o životnoj prekretnici, ‘Ne staješ’ žudi za njom“  – Ruža Janjiš

Ruža Janjiš, pobjednica druge sezone showa The Voice – Najljepši glas Hrvatske, predstavlja svoj novi singl “Ne staješ”, koji je od petka, 17. veljače dostupan u digitalnom obliku – u Hrvatskoj putem Deezer i Google Play glazbenih servisa:

Nakon iznimno uspješnog debitantskog singla “Neke dane”, Ruža se predstavlja novom pjesmom kojom kroz ritmičan i intenzivan gitaristički drive propituje smisao moderne svakodnevice i poziciju pojedinca koju takvo okruženje neumoljivo nosi, i ostavlja bez daha, ne staje.

Stajem! I s ponosom vam predstavljam svoju novu pjesmu “Ne staješ”. Dok “Neke dane” pjeva o životnoj prekretnici, “Ne staješ” žudi za njom. Vjerujem da će se mnogi od vas  pronaći u ovoj pjesmi; i oni koji stojite čvrsto na zemlji i oni koji lebdite. Pjesma “Neke dane” je vrhunski startala, a za “Ne staješ” ne očekujem ništa manje od samog naslova hihihi. Kako god bilo, najveća sreća i uspjeh će biti ako publika prihvati ironiju u pjesmi i zavoli ju. Jako sam sretna, volim svoju publiku i iskreno svima želim sreću i ispunjenje.

Pjesma “Ne staješ” nastala je u suradnji s austrijskim producentskim duom EchoPilot, kojeg čine Florian Cojocaru i Martin Kromars, koji su producirali i njen debitantski singl “Neke Dane”.

Ovaj put se EchoPilot pojavljuju i u ulozi autora. “Imali smo priliku surađivati s Ružom  i to nam je činilo veliko zadovoljstvo – ona je zaista rasna pjevačica i umjetnica. Uz to, moram reći da je Ruža perfekcionist i kao takva uvijek napreduje. Kada radiš s takvim talentom, kao producent i autor i sam si izazvan dati sve od sebe – to je najbolji mogući vid suradnje. Činjenica da je za svoj novi singl odabrala našu autorsku pjesmu, koja joj se svidjela na samom početku naše suradnje, i da smo ju uspjeli učiniti njenom, čini nas iznimno ponosnima.”, kaže Florian/EchoPilot.

Foto: Universal Music Hrvatska

Share.

Comments are closed.