Novi singl Ivane Kindl – funk-soul poslastica „Najbolje“!

0

Nakon iznimnog uspjeha pjesme „Dobra stvar“, koja je poharala radijski eter te se tako na nacionalnoj Top40 ljestvici najemitiranijih singlova nalazi već 28. tjedan, Ivana Kindl svu iznimnost svog vokala prezentira kroz funk soul singl „Najbolje“. I ovog puta pjesmu autorski potpisuju Ivana Kindl i Alen Križaj (glazba) te Ines Prajo (tekst).

„Uz doprinos odličnih glazbenika s kojima surađujem, napokon vam predstavljam pravu funk soul poslasticu. Prvi puta koristim brass sekciju koja je pravi začin pjesmi u njenoj ‘feel good’ atmosferi i grooveu, a Ines je i ovog puta tekstom poslala poruku vrijednu pažnje: odbaci sve okove, voli i budi ono što jesi!“Ivana Kindl.

POSLUŠAJTE NOVI SINGL!

iifxglzs_overlayed

„Najbolje“ je izvrstan nastavak na plesnu pop-funk atmosferu pjesme „Dobra stvar“, kojim Ivana svoje slušatelje zvukovno odvodi na live-ssession nekog soul kluba, u kojem pozornicu dijeli s besprijekornim glazbenicima kao što su Vlado Mirčeta, Alen Križaj, Luka Maričić, Jurica Leikauff, Ivica Premelč i Antonio Geček.

** Singl „Najbolje“ je dostupan u radijskom eteru od 24. listopada, a u digitalnom obliku je službeno objavljen u petak, 28. listopada, na službenom YouTube/Vevo kanalu Ivane Kindl, kao i digitalnim glazbenim platformama. **

Foto: Promotivna fotografija / autor: Marko Horvat

Share.

Comments are closed.