PROMO   SHOPPING  

Novi hit među maskicama

Pinterest LinkedIn Tumblr +

maskica od medicinskog pamuka

OKTAN maskica od medicinskog pamuka s antibakterijskim djelovanjem!

O maskicama se stalno priča kao o modnom detalju. No, njezina je funkcija puno važnija od toga kako nam maska stoji i spaja li se s našom odjećom. Više od modela, važnija je njezina tkanina! Predstavljamo domaći proizvod-antibakterijsku maskicu Oktan koja ima antibakterijsko djelovanje!

Od kada su se pojavile na tržištu, maskice su postale ona sigurnosna barijera između nas i svijeta koji nas okružuje. Treba li ona biti medicinska, pamučna ili… Koliko nas štiti jedan sloj od pamuka, jedan sloj sintetike, što se događa s maskom nakon jednog nošenja… samo su neka pitanja na koja svakog dana pronalazimo odgovore. Posebno sad kad smo izbombardirani ni malo dobrim vijestima o brzini širenja virusa Covid19.

Kako bi sebi i svojim najmilijima pružili najbolju mogući zaštitu u ovom ludom vremenu o maskici treba razmišljati dalje od toga kako njezina boja i print pristaje našoj osobnosti i spaja li se s odjevnom kombinacijom. Materijal od kojeg je napravljena pola je zaštite. Ostalu polovicu čini pravilna upotreba (nošenje, fiksiranje na lice i pažljivo skidanje). Upravo zato u fokus dolazi novitet modnog brenda Oktan- dvoslojna higijenska periva višekratna maska. Na prvu izgleda poput bilo koje druge bijele maske, no kad je stavite na lice i proučite deklaraciju vidite razliku u odnosu na sve što nas okružuje na tržištu!

maskica s antibakterijskim djelovanjem

Dvoslojna higijenska periva višekratna maska napravljena je od tzv. medicinskog pamuka s antibakterijskim djelovanjem, koja uvelike smanjenje prijenosa respiratornih kapljica. Sa svoje površine odbija ulje i vodu te je dezinficirana antibakterijskim i antivirusnim postupkom proizvodnje. Ovo je jedinstveni materijal s potpunom podrškom bi – ome tehnologije. Drugim riječima dok je nosite štitite sebe od zaraze, ali i ljude koji vas okružuju.

Tkanina je certificirana međunarodnim standardom ispitivanja i nosi certifikat soft chemicals ,devan a uvoznik i proizvođač gotovog proizvoda u RH je modni brend Oktan. Maskica dolazi u dvije veličine- mala i velika!

www.oktan.com. hr

Foto: PROMO, Nikola Zoko

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.