Novi član linije s hijaluronom: Repulp gel „arhitekt“ vašeg lica

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Popunjava bore – anti age djelovanje – hidratizira

 

Francuska kozmetička kuća NovExpert i njezin osnivač i vizionar Cyrille Telinge u Ro.Ra. Natura Edu centru, Dobojska ulica 32, predstavili su novog člana linije s hijaluronskom kiselinom: Repulp gel i starog člana Lip´up booster za usnice

…svaki dan epidermis kože gubi visokovrijednu supstancu – hijaluronsku kiselinu (HA). Životni vijek HA u epidermisu je samo 24 sata. Starenjem, koža više ne može nadomjestiti svakodnevni gubitak HA. To znači da sa 60 godina imamo 50 % HA manje a u 75-oj godini samo 25 % HA nam ostaje! Lice gubi punoću, koža postaje tanja i znanost je dala konačni dokaz. Opuštena koža lica na kraju dana uzrokovana je gubitkom hijaluronske kiseline, a ne stresom…

Hijaluronska kiselina koja se nalazi u svim slojevima naše kože, zaslužna je i za punašna lica beba, nalazimo je u hijaluronskim filerima … ali kako da takav izgled postignemo bez injekcija?

 

Rješenje je jednostavno: REPULP GEL s visokim sadržajem HA različitih veličina molekula!

Trebalo je 396 pokušaja formuliranja proizvoda da se konačno postigne svilenkasta tekstura s baršunastim glatkim osjećajem namijenjena za normalnu do masnu kožu.
Repulp gel popunjava bore i zaglađuje lice te intenzivno hidratizira kožu učinkovitim djelovanjem novaxylina, HA, ekstrakta zelene i crvene alge, ekstrakta sjemenki jabuke, commiphore, nara, zelenog čaja i brokule, polisaharide, suncokretovo ulje, shea maslac, aloe veru.

Novexpert

Lip`up booster s hijaluronskom kiselinom za usnice

Kao ostatak lica i tijela usnice su također podložne promjenama i starenju tijekom godina i anti aging njega je neophodna. One gube punoću, hidrataciju, boju i konture te se smanjuju.

Zato je osmislio idealnu 7 u 1 njegu za usnice, a rezultati su vidljivi odmah nakon prve aplikacije jer djeluje TRENUTNO I DUGOROČNO.

NovExpert se u novom boosteru za usnice pozabavio sa 7 pokazatelja starenja usnica: bore, smanjeni volumen, promjena oblika, boja koja blijedi, manjak hidratacije i oštećenja

Jedan od glavnih aktivnih sastojaka u Lip `upu je biljka Muira puama koju smatraju i ˝prirodnom Viagrom˝, a djeluje na volumen na način da potiče prokrvljenost. Hijaluronska kiselina koja je fragmentirana djeluje na bore i hidrataciju, shea maslac njeguje dok antioksidansi djeluju na slobodne štetne radikale.

Detaljnije informacije potražite na www.novexpert.hr
FACEBOOK
INSTAGRAM

 

Share.

About Author

Suvremena žena

Suvremena žena je lifestyle portal koji donosi inspirativne priče o ženama koje čine razliku, savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, pronicljive članke, novosti iz svih ženama zanimljivih područja. Portal je namijenjen ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje portala ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.