Nove neodoljive kolekcije Zlatarne Celje

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Essential_prsten, nausnice, ogrlica

Kolekcija Essential

Zlatarna Celje iznova oduševljava novim kolekcijama koje predstavljaju ljepotu, eleganciju, ženstvenost i ljubav prema nakitu koja traje već 170 godina.

Neodoljivim bojama i dizajnom nove kolekcije stvaraju uspomene za cijeli život i ističu bezvremensku eleganciju.

Sam naziv zlatne kolekcije Essential poručuje da je morate imati u svojoj kolekciji nakita. Središnji kamen je nježno ljubičasti ametist obrubljen kubičnim cirkonima koji tradicionalnim oblicima daju modernu notu. Ametist je poludragi kamen koji u kolekciji Essential ima poseban rez – fantazijski azijski jastučni rez. Oblikovanjem kamena na ovaj način svjetlost se ne reflektira prema van, nego ostaje „zarobljena“ unutar kamena zbog čega boje još više dolaze do izražaja. U kolekciji Essential su prsten, ogrlica i naušnice.

 

Uz zlatnu kolekciju Fragments of Time uhvatite djeliće vremena te ih uvijek nosite kao podsjetnik na posebne trenutke. Sofisticirana različitost i bezvremenska elegancija odlike su kolekcije u kojoj su prsten, ogrlica i naušnice.Fragments of Time prsten, nausnice, ogrlicaLjetnu kolekciju Blue Lagoon poželjet ćete nositi i tijekom zimskih dana kao podsjetnik na bezbrižne dane i sunčane sate. Srebrna Lencia kolekcija sa Swarovski kristalom mladenačka je razigrana kolekcija uz koju je osmijeh najljepši modni dodatak.

Blue Lagoon prsten nausnice i ogrlica

Lencia predstavlja i moćnu srebrnu kolekciju Queen. Kolekcija je inspirirana kraljevskim pečatom sa Swarovski kristalima koji reflektiraju svjetlost i boje svakog trenutka. U kolekciji su prsten i ogrlica.

Queen_ogrlica, prstenViše informacija na www.store.zlatarnacelje.si

 

 

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.