Nova Reserved kolekcija – nepredvidiva i totalno chic

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Summer Transition Young

Spajanje nespojivog uz dodatak šljokica? – Mi smo već oduševljeni

Ljetni mjeseci donose nam odjevne kombinacije iz kolekcija koje nas najčešće svojim krojevima, materijalima i nijansama bijele boje već na sami pogled odnose u romantične ljetne uličice i pješčane, tople krajeve.

Neočekivani preokret ljetne klasike stiže nam iz nove kolekcije jednog od omiljenih high street fashion brandova. Reserved nova kolekcija za mlade predstavlja kombinaciju svakodnevnih odjevnih komada dizajniranih po uzoru na posljednje modne trendove, uz koju je lako zamisliti ljetne dane u mladenačkoj chic verziji. Iako na prvu nespojiva, ova kolekcija podjednako je ležerna i modno osviještena te prilagođena svim ljubiteljicama mode.

Udobnost te istovremena jednostavnost i raznolikost temelji su ove kolekcije iz Young Fashion Lab linije u kojoj umjereni elementi blještavila predstavljaju važan dio, no ukupni dojam u končanici ostaje cool i opušten. Popularni komadi poput hlača i suknji dobili su novi atraktivni izgled uz dodatak perlica, dok kolekciju obilježavaju karakteristični elementi u nijansama lila i svijetlo zelene boje sadržani u blazeru, topovima, majicama i hlačama koje ju čine idealnim odabirom za mlade urbane fashionistice. Ove sezone važno je osjećati se ugodno te ujedno biti spreman za neplanirani ljetni party u gradu!

Odjeću iz RESERVED Staycation #YFL kolekcije moguće je pronaći u trgovinama ili na www.reserved.com

Foto: PR

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.