Nova kreativna kampanja povodom proslave 50. rođendana

0

cedevita

Cedevita ove godine slavi jubilarni 50. rođendan i kroz svoju nam novu kampanju poručuje da su godine stanje duha i da je svako vrijeme dobro vrijeme za osvježenje.

 

Cedevitine reklame iz osamdesetih su stekle kultni status, kako zbog melodije i stihova koji su lako ulazili u uho, tako i zbog dobre energije koju su širile. U osamdesetima se pjevalo, voljelo i smijalo uz nezaboravni stih „Ako te netko za zdravlje pita, reci samo – Cedevita”.

Ljubitelje Cedevite i klasičnih TV spotova ovog omiljenog domaćeg brenda razveselit će vijest da je povodom proslave svog 50. rođendana, Cedevita lansirala novu kreativnu kampanju za pripadnike nove GENERACIJE CE! Inspirativni TV spotovi iz ove kampanje su svojom toplinom, energijom i zaraznom melodijom na tragu najboljih uradaka iz Cedevitine bogate riznice.

Baš kao u omiljenim klasičnim TV spotovima, nova komunikacija i kampanja obiluju inspirativnim scenama, karakternim ljudima koji su autentični ljubitelji Cedevite te autorskom glazbom koja podsjeća na nekadašnje promotivne kampanje omiljenog brenda koje smo voljeli i slušati, a ne samo gledati.

 

Tko je Generacija CE?

To su ljubitelji Cedevite svih dobi i životnih stilova koji pripadaju jednoj novoj, univerzalnoj i jedinstvenoj generaciji – GENERACIJI CE. Generacija CE koju Cedevita predstavlja i promovira je prva generacija koja se ne identificira kroz godine rođenja već kroz stanje duha i zajednički sustav vrijednosti.

Generacija CE njeguje pozitivan duh i zajedništvo, ne robuje predrasudama već je povezuju različitosti. To je generacija koja se ne srami pokazati osjećaje jer zna kako je bit života u povezivanju i dijeljenju važnih trenutaka s drugima. To je generacija koja uživa u životu jer zna koliko je dragocjen i poseban. Generacija CE zna da sami pokrećemo energiju i život, govori jezikom ljubavi, njeguje maštovitost, kreativnost, rast ideja te vjeru da je sve moguće i da je život lijep kad ga se dijeli.

Cedevita ovoj generaciji dobre energije pomaže podijeliti radost i osvježiti osmijeh, a kako živi, o čemu sanja i u što vjeruje Generacija CE možete otkriti u novim TV spotovima.

 

Share.

About Author

Suvremena žena

Suvremena žena je lifestyle portal koji donosi inspirativne priče o ženama koje čine razliku, savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, pronicljive članke, novosti iz svih ženama zanimljivih područja. Portal je namijenjen ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje portala ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.