Nova knjiga Louise Hay – Heal Your Mind

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Louise Hay je objavila novu knjigu pod nazivom „Heal Your Mind“. Louise Hay i njena draga prijateljica dr. Mona Lisa Schulz donose snažne, iscjeljujuće savjete za um i tijelo.

Život je beskrajna prilika da volimo sebe, prošlost, sadašnjost i budućnost. Voleći i prihvaćajući svaki dio sebe doprinosimo iscjeljenju. Kako možemo biti cjeloviti i izliječeni ako odbacujemo bilo koji dio sebe. Iscjeljenje podrazumijeva da sebe učinimo cjelovitim ponovno, da volimo sebe, svaki djelić sebe, sebe u cijelosti.

Louise Hay

Louise je pomogla brojnim ljudima da promijene misli i iskustva. Uz Louise, dr. Mona Lisa će vam pomoći da naučite kako liječiti svoje misli, što će u konačnici liječiti vaše tijelo, problem po problem. One će vas naučiti kako da kreirate cjelovitost i preuzmete kontrolu nad svojim životom.

Foto: alliswell.hayhouse.com

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.