Njemačka glazbenica NENA odabrala LUMINIZE kao predgrupu na svom koncertu

0

27.10.2016.
Nena LIVE
& support act: Luminize

Tilburg, Nizozemska


Njemačka glazbenica Nena, svima nam dobro poznata po svom hit-singlu “99 Luftballons”, odabrala je skupinu Luminize kao predgrupu za svoj koncert u nizozemskom gradu Tilburg. Koncert će se održati danas, 27. listopada, a vijest je stigla tijekom jučerašnjih popodnevnih sati.

Naime, priča je krenula kroz natječaj na nizozemskom 3FM radiju i koncertne dvorane Poppodium 013, gdje se koncert održava. Pozvani su izvođači da se prijave na natječaj koji će im donijeti nastup kao predgrupa Neninom koncertu te od niza prijavljenih, Luminize su ušle u Top 3, a finalni odabir donijela je upravo Nena.

U srijedu, oko 5 sati poslijepodne, djevojke su sa svojim fanovima putem Facebook Live videa podijelile iščekivanje poziva – da li su ili nisu odabrane kao pobjednice natječaja. Na njihovu i našu radost, poziv Nene i 3FM  radijske stanice je uslijedio upravo prema njima, a kako je to sve izgledalo možete pogledati na njihovom Facebooku. (Upozorenje: vriskovi sreće uključeni)

Ovo je još jedno odlično priznanje za Luminize djevojke, koje tijekom studenog nastupaju i kao predgrupa nizozemskoj rock’n’roll skupini Barry Hay Flying V Formation.

Ove nedjelje, 30. listopada obilježit će se i točno godinu dana kako su Luminize – Matilda, Marcela, Irena i Tea, objavile singl “Zašto još volim te” ft. Marin Jurić-Čivro, pjesmu koja je apsolutno obilježila 2016. godinu i domaći radijski eter. Pjesma se više od 40 tjedana nalazi na službenoj HR Top 40 listi, gdje je dosegnula i sam vrh, a prateći videospot je skupini Luminize donio i prvih milijun YouTube pregleda!

Luminize su nedavno za hrvatske fanove predstavile i pjesmu Glavni lik, koja se u originalnom obliku naslova “Done With You” nalazi na njihovom debi-albumu “All Or Nothing”, objavljenom u veljači ove godine. Novu verziju pjesme autorski potpisuju djevojke samostalno.

Njihov luminizirajući zvuk prepoznala je i Nena, na čemu im još jednom čestitamo i želimo odličan nastup večeras u Tilburgu!

Foto: promotivna fotografija / autor: Pablo Delfos  

Share.

Comments are closed.