NIVEA pretvara kupanje u pravu zabavu

0

Novi NIVEA 2u1 šampon za kosu i tijelo vrijeme kupanja pretvara u pravu malu avanturu u kojoj mogu uživati i djeca, ali i roditelji.

 

Za većinu mališana, vrijeme kupanja znači mnoštvo igre i zabave. Za roditelje je to iskustvo ipak malo drugačije, ali definitivno predstavlja jedan od najdražih trenutaka u danu. No, uz raspored prepun obaveza, vrijeme preostalo između večere i priče za laku noć ne ostavlja puno prostora za zabavu u kadi, pa tako svakodnevno kupanje brzo postane uhodana rutina prije spavanja.

Zaboravite na žurbu i biranje između kratkog tuširanja ili pranja kose, ovaj proizvod možete koristiti u bilo kojoj prilici. Svojom blagom formulom obogaćenom BIO aloe verom i kamilicom NIVEA 2u1 šampon za kosu i tijelo brine o osjetljivoj dječjoj koži, a istovremeno čisti kosicu mekanom.
Nema više plakanja jer NIVEA 2u1 šampona za kosu i tijelo ne sadrži štetne sastojke za kožu, niti sadrži sapun. Zahvaljujući regeneratoru raščešljavanje kose postaje prava dječja igra.

Ali, tu zabava ne prestaje! Nova 2 u 1 formula dolazi u dvije osvježavajuće kombinacije tako da će vaše male mudrice, uz njegu uživati i u predivnim mirisima. NIVEA 2u1 šampon za kosu i tijelo za djevojčice krije miris bobica, a NIVEA 2u1 šampon za kosu i tijelo za dječake pršti svježinom jabuke.

NIVEA 2u1 šampon za kosu i tijelo za djevojčice s mirisom bobica, BIO aloe verom i kamilicom olakšat će svako kupanje i ostaviti vrijeme i za zabavu.Nivea

  • Nježna formula obogaćena BIO aloe verom i kamilicom.
  • Omogućuje lako raščešljavanje kose.
  • Predivan miris bobica.
  • pH neutralan.

 

 

NiveaNIVEA 2u1 šampon za kosu i tijelo za dječake s čarobnim mirisom jabuke s BIO aloe verom i kamilicom nježno čisti i njeguje osjetljivu dječju kožu i kosu.

 • Štiti od suza i osigurava lako raščešljavanje kose.
 • Biorazgradiva formula.
 • Čarobni miris jabuke.
 • pH neutralan.

 

Za više informacija o NIVEA proizvodima posjetite www.nivea.hr

 

Share.

About Author

Suvremena žena

Suvremena žena je lifestyle portal koji donosi inspirativne priče o ženama koje čine razliku, savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, pronicljive članke, novosti iz svih ženama zanimljivih područja. Portal je namijenjen ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje portala ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.