Nitko nije kao ti – Meditacije Lukine motivacije 8

0

Danas ti se pruža mogućnost da kreneš živjeti ispočetka, punim plućima. Ali, da bi se to dogodilo, moraš učiniti neke stvari…

Treba se riješiti tereta prošlosti, oprostiti svima koji su ti nanijeli zlo, ali oprostiti i samome sebi. Jedino tako možemo olakšati svoju savjest i osjetiti kako se novi život rađa u nama. Možda misliš kako nemaš snage za to? Ne boj se! Ti samo reci opraštam, i to je već prvi korak po kojemu će se dogoditi ozdravljenje i oslobođenje tvoje duše. Zatim prihvati današnji dan, prihvati činjenicu da ti je u njemu dana mogućnost potpuno novoga načina života punoga radosti, mira i utjehe. Zahvali na novome početku i hrabro, kao nikada dosada, kreni u novi dan. Vjeruj mi, tvoje vrijeme dolazi.

Luka Balvan

Share.

About Author

Suvremena žena

Portal Suvremena žena je lifestyle portal koji donosi savjete za sretan, ispunjen i zdrav život, modne trendove, priče o uspjehu koje će vas motivirati i inspirirati. Poduzetništvo je tema kojoj posvećujemo posebnu pozornost. Kroz naše teme saznajte kako kreirati vlastiti put do uspjeha, sreće i zadovoljstva u životu. Čak i najjače žene trebaju podršku na putu do sretnog i uspješnog života. Ovo je portal za ženu koja cijeni sebe i za muškarca želi bolje upoznati ženu.

Comments are closed.