Nitko nije kao ti – Meditacije Lukine motivacije 6

0

Divno je kad možemo davati ljubav jedni drugima i divno je znati kako nema prepreke koju ona ne može prijeći. Nikad nije kasno za ljubav.

Ona je vječna i nije ograničena dobnom granicom. Ljubav nikad ne ostavlja nijednoga čovjeka koji vjeruje u nju jer ona je strpljiva i blaga, sve podnosi i sve vjeruje, svemu se nada i sve prašta. Ako nisi dugo osjetio i osjetila ljubav, ne gubi nadu. Ona čeka na tebe. Nakon mnogo razočarenja i frustracija počinje nam se gubiti njezin trag jer padamo u očaj i gubimo svaki smisao za život, a sve zbog toga jer nema ljubavi… A ona je tu i zove svakoga dana da joj se odazovemo… Sjeti se danas nekih osoba koje su ti drage i koje su ostavile trag ljubavi u tvojemu životu… zapali svijeću za njih i u plamenu te svijeće prepoznaj novi početak ljubavi u svojemu životu…

Luka Balvan

Share.

About Author

Suvremena žena

Portal Suvremena žena je lifestyle portal koji donosi savjete za sretan, ispunjen i zdrav život, modne trendove, priče o uspjehu koje će vas motivirati i inspirirati. Poduzetništvo je tema kojoj posvećujemo posebnu pozornost. Kroz naše teme saznajte kako kreirati vlastiti put do uspjeha, sreće i zadovoljstva u životu. Čak i najjače žene trebaju podršku na putu do sretnog i uspješnog života. Ovo je portal za ženu koja cijeni sebe i za muškarca želi bolje upoznati ženu.

Comments are closed.