Nitko nije kao ti – Meditacije Lukine motivacije 6

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Divno je kad možemo davati ljubav jedni drugima i divno je znati kako nema prepreke koju ona ne može prijeći. Nikad nije kasno za ljubav.

Ona je vječna i nije ograničena dobnom granicom. Ljubav nikad ne ostavlja nijednoga čovjeka koji vjeruje u nju jer ona je strpljiva i blaga, sve podnosi i sve vjeruje, svemu se nada i sve prašta. Ako nisi dugo osjetio i osjetila ljubav, ne gubi nadu. Ona čeka na tebe. Nakon mnogo razočarenja i frustracija počinje nam se gubiti njezin trag jer padamo u očaj i gubimo svaki smisao za život, a sve zbog toga jer nema ljubavi… A ona je tu i zove svakoga dana da joj se odazovemo… Sjeti se danas nekih osoba koje su ti drage i koje su ostavile trag ljubavi u tvojemu životu… zapali svijeću za njih i u plamenu te svijeće prepoznaj novi početak ljubavi u svojemu životu…

Luka Balvan

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.