Nitko nije kao ti – Meditacije Lukine motivacije 18

0

Ima li u mojemu srcu dovoljno ljubavi? Ljubav je nešto najljepše što se može dogoditi čovjeku. Iskrena ljubav… prema sebi, prema drugome, prema cijelome svijetu…

Ljubi drugoga kao samoga sebe. Ali, kako ljubiti drugoga kada ne ljubim sebe onako kako bih trebao. Ponekad sam pun sebične ljubavi, ljubavi iz nekoga interesa. Želim drugima pokazati svoju ljubav kako bih osjetio njihovu ljubav… a ljubiti treba bez zadrške, bez kalkulacije da će mi se vratiti ljubav koju dajem. Zbog toga treba zaviriti u svoje srce i potražiti onu zraku iskrene ljubavi koja postoji u svima nama i tragom te zrake ići prema suncu iskrene ljubavi. Otvorimo se danas zrakama sunca iskrene ljubavi i neka njegova toplina dotakne naša srca kako bismo mogli ljubiti i sebe i druge iskrenom i nesebičnom ljubavlju.

Luka Balvan

Share.

About Author

Suvremena žena

Suvremena žena je lifestyle portal koji donosi inspirativne priče o ženama koje čine razliku, savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, pronicljive članke, novosti iz svih ženama zanimljivih područja. Portal je namijenjen ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje portala ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.