Nitko nije kao ti – Meditacije Lukine motivacije 13

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Možemo u svoje ruke uzeti današnji dan i napraviti od njega najljepši mogući dan. Razmisli na trenutak što ti to želiš oduvijek?

Što možeš danas napraviti da se pokrene želja tvojega srca i tvoje duše. Nikada nije kasno za novi početak. Ne vjeruj pesimistima. Budi na strani optimista. Danas pokreni uspavane snage svoje kreativnosti. Vjeruj u sebe! Imaš dovoljno vremena danas kako bi napravio ono što trebaš napraviti. Korak po korak i tvoju će životnu stazu obasjavati svaki dan sve više svjetla. Ti to možeš. Vjeruj u sebe! U sebi imaš dovoljno jak akumulator kako bi pokrenuo svoje sposobnosti i talente i kako bi jako zasvijetlila žarulja tvojega života. Danas odbaci sve strahove. Neka danas vrata tvojega srca budu zatvorena za sve strahove, a otvorena za sreću i blagostanje. Ti imaš pravo na radost i sreću. Današnji dan je u tvojim rukama. Koliko ti je još ostalo sati od današnjega dana? Samo je na tebi izbor kako ćeš dočekati kraj dana.

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.