Nikad niže cijene, nikad bolja ponuda u modnom gradiću!

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Hugo Boss, zena ispred izloga

Velika završnica zimskih sniženja u Designer Outletu Croatia

Final Sale

Dok smo se bavili mišlju kako je siječanj beskonačno dug i da će zima trajati zauvijek, preko noći nam se dogodila nekontrolirano brza veljača i proljeće je skoro iza ugla. Iako se veselimo toplijim danima, prijelazno doba godine donosi brojne izazove u odijevanju i drastične temperaturne razlike još uvijek variraju iz minusa u plus u samo nekoliko sati u danu. Upravo u ovakvom periodu rastu nam i modni apetiti, a velika završnica zimskih rasprodaja pomoći će zadovoljiti i one najzahtjevnijeg modnog izričaja.

 

Armani Exchange zenska kosulja

Armani Exchange ženska košulja, prije 1.099,00 kn, sada 219,80 kn

 

Desigual ženska haljina

Desigual ženska haljina, prije 679,00 kn, sada 269,00 kn

 

Primamljivi popusti ”vrište” iz brojnih izloga još od početka godine, ali vjerujemo da su oni najiskusniji ipak ostavili dio budžeta za veliko finale zimskog Sale-a. U Designer Outletu Croatia vas od 04.02. očekuju još bolje ponude i Final Winter Sale koji donosi do 80% popusta, a atraktivan izbor je ovog puta toliko širok da smo sigurni da će ekskluzivnim komadima poznatih modnih brendova čak i oni najčvršćeg karaktera teško odoljeti.

 

Guess_zenski pulover_

Guess ženski pulover, prije 799,00 kn, sada 159,80 kn

Hugo Boss_zenska vesta

Hugo Boss ženska vesta, prije 1.890,00 kn, sada 756,00 kn

 

Hugo Boss_muska jakna

Hugo Boss muška jakna, prije 3.790,00 kn, sada 1.516,00 kn

Sportina_Marx muski sako

Sportina, Marx muški sako, prije 799,00 kn, sada 159,80 kn

Uz sve fashion izazove s kojima smo suočeni u veljači, još je jedan koji nam s godinama postaje sve zahtjevniji – što pokloniti partneru za Valentinovo? Kako nam ove godine s liste ideja ispada opcija klasičnog izlaska na romantičnu večeru, sva je pažnja preusmjerena na odabir savršenog poklona. Ponuda Designer Outleta Croatia zaista je raznolika pa smo sigurni da ćete pronaći inspiraciju za jedinstvene i kreativne poklone za voljene osobe po odličnim cijenama.

Donosimo vam listu naših favorita s Final Winter Sale-a koji traje do kraja veljače, a Hugo Boss, Armani Exchange, Gant, Guess, Replay, XYZ, Desigual, Pepe Jeans i ponude drugih brendova potražite u Designer Outletu Croatia i na designeroutletcroatia.com.

XD XENIA DESIGN_zenski kaput

Sport vision, Nike ženske tenisice, prije 999,00 kn, sada 199,80 kn

 

Foto: Promo

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.