Neodoljive Galko torbe

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Torba je jedan od ključnih komada u ormaru svake žene, modni je dodatak kojemu se posvećuje posebna pozornost. Odabir kvalitetne kožne torbe je uvijek dobra i isplativa odluka jer ćete je moći nositi godinama.

Tvrtka Galko je u rujnu predstavila svoju nova kolekcija modnih torbi koja je puna modnih favorita za ovu sezonu.

Galko torbe su funkcionalne i različitih su veličina. Možete birati između malih torbica, dnevnih torbi srednje veličina, a tu su i veće, uvijek omiljene shopperice.

Zahvaljujući kombinaciji kvalitetne kože, istinskog kreativnog sklada, izrade u koju je uključen i cijenjeni ručni rad te stroge provjere kvalitete proizvoda, Galko torbe su iznimne kvalitete, unikatne, funkcionalne, protkane tradicijom i nepogrešivom elegancijom što im daje posebnu estetsku notu.

DARIVANJE

DOBITNICA DARA: Josipa Puncet (ostavila komentar i na Facebooku i na portalu)

Darujemo ovu prekrasnu Galko torbu izrađenu od kvalitetne goveđe kože.

Galko darivanjeKako sudjelovati?

  • U komentaru ispod objave darivanja na Facebook stranici Suvremena žena i/ili ispod ovog članka napišite kako Vam se sviđa torba
  • Zapratite ako želite Facebook stranicu Galko i Facebook stranicu Suvremena žena
  • Zahvalni smo ako podijelite info o darivanju i pozovete frendice 😊
  • Najsimpatičniji komentar će biti dobitni 😊

 

Prijave završavaju 19. 10. u 12:00 h, a dobitnica će biti objavljena u roku od 24 sata od završetka prijava unutar ovog članka i u komentaru Facebook objave darivanja. Sudjelovati mogu svi, a dar šaljemo na adrese u Hrvatskoj.

Dobitnica nam dostavlja svoje podatke za slanje dara u inbox (ime i prezime, adresu i broj telefona). Podatke koristimo isključivo za dostavu paketa.

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.