Nemaš ideju što kupiti za rođendanski poklon?

0

Ako vi trenutno nemate ideju za poklon, Mašnica ih uvijek ima. Razveseli dragu osobu idealnim personaliziranim rokovnikom iz nove kolekcije Funny side up.

Iako su izdali nove vizuale rokovnika, u Mašnici ne odustaju od naglašavanja mogućnosti personalizacije svakog proizvoda. Tako i novom kolekcijom Funny side up, Renata i Ivana pozivaju na uključivanje kupaca u osmišljavanje proizvoda koje naručuju.

rokovnici 2rokovnici 1

U ponudi kolekcije nalaze se četiri gotova dizajna na koje se može dodati ime po želji kao i korice na koje kupci sami upisuju tekst i biraju font po želji. Ideja kolekcije Funny side up je dovesti  personalizaciju na novi nivo, približavajući proizvod osobi koja će ga dobiti na poklon.

Tako na korice kupci mogu staviti humoristične izreke, interne fore kao i karakteristične poštapalice. Postani i ti dio Mašnica tima, razvijaj kreativnost i stvori originalan poklon za dragu osobu.

Naručite svoju Mašnicu na masnica@drim.hr

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.