Ne dopustite stresu da bude odraz u vašem ogledalu

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ne dopustite stresu da bude odraz u vasem ogledalu, Eisenberg Paris Anti-Stress Treatment

Anti-Stress Treatment iz laboratorija Eisenberg Paris revolucija je u borbi protiv svih znakova stresa na koži

Lice je pokazatelj svih naših raspoloženja, dok je koža lica poput platna na kojem svaka naša emocija s vremenom ostavlja trag. Užurbana svakodnevica i svi faktori s kojima se u današnje vrijeme moramo nositi uvelike utječu na količinu stresa s kojom se svakodnevno borimo.

Nije nepoznato kako je upravo stres često okidač kod raznih kožnih promjena i jedan od glavnih neprijatelja našeg mladolikog izgleda. Sigurno ste se više puta našli u situaciji kad se upravo na koži lica uslijed stresnih situacija akumuliralo vaše unutarnje stanje jer stres je često brži i jači od nas pa promjene i starenje na koži odrađuje prije samih godina života. S obzirom da je danas stres gotovo nemoguće izbjeći s njim se moramo naučiti živjeti, a svojoj koži koja je najizloženija promjenama koje on nosi, pružiti više pažnje. U laboratoriju Eisenberg Paris dobro znaju ključne sastojke za adekvatnu njegu kako bi kroz užurbanu i stresnu svakodnevicu koračali lijepog i prije svega, zdravog tena.

 

Anti-Stress Treatment

Anti-Stress Treatment (50 ml/915,00kn) krema sadrži ciljane sastojke obogaćene ekstraktom sjemena Moringe koji se uz mješavinu shea maslaca tope i pružaju savršeni umirujući učinak. Kao što i sami naziv govori, posebno je formulirana za nadraženu i nesavršenu kožu, boreći se protiv bolesti i promjena uzrokovanih stresom.

Korijen biljke boerhavia diffusa zaustavlja upalne reakcije, smanjuje razdražljivost kože uz dugotrajno umirujuće djelovanje dok bisalbol svojim protuupalnim svojstvima štiti kožu od štetnih učinaka kožnog stresa ubrzavajući njezinu regeneraciju. Lice je zaštićeno, hidratizirano, a stanice su opskrbljene energijom zahvaljujući patentiranoj Trio-Molecular formuli koja djeluje kao istinski poticaj mladosti.

Nekad kad nam se čini da je od stresa tako teško pobjeći, opuštajuća tajna zdrave i blistave kože nalazi se bliže nego što mislite. Kremu navečer nanesite samu ili preko seruma na savršeno čisto lice, vrat i dekolte i pružite vašoj koži odmor koji joj je potreban na kraju svakog dana.

www.douglas.hr 

Foto: PR

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.