Narukvice Sailbrace: Usidrite se samo uz ono što je posebno

0

Znak sidra koji simbolizira narukvice Sailbrace nosi se kao simbol povezanosti s onim što vam je posebno. Narukvice Sailbrace u Hrvatskoj su dostupne putem Zlatarne Celje.

Ljubitelj ste nepreglednih morskih dubina i sunca, volite istraživati skrivene uvale s nekolicinom odabranih ili upoznavati nove prijatelje na popularnim plažama… Sve što vas očekuje ovoga ljeta  prati poseban modni dodatak – narukvica Sailbrace.

Sailbrace je ideja koja simbolizira snagu i stabilnost, povezanost koja vas održava uz nekoga ili nešto bez obzira na okolnosti. Narukvice su dizajnirane kako bi prenijele posebno značenje u vašem životu što najbolje opisuje slogan – Usidrite se samo uz ono što je posebno!

Brend Sailbrace je nastao iz uvjerenja da postoje posebni ljudi, trenuci ili stvari koje želimo pohraniti duboko u svome srcu. Narukvica je mali, ali iznimno snažan podsjetnik na ono što je posebno.

„Narukvice Sailbrace odlikuje moderan minimalistički dizajn s unikatno izrađenim srebrnim sidrom i tankom vrpcom. Vrpce u različitim bojama omogućuju kombiniranje sa stilom i omiljenim bojama. Vjerujemo da će ovoga ljeta postati omiljeni modni dodatak svim ljubiteljima morskog plavetnila, ali i onima koji žele izraziti posebnu povezanost“, izjavio je Žiga Lukša, kreativni direktor brenda Sailbrace.

Minimalistički dizajn narukvice omogućuje nošenje u opuštenim, ali i u formalnijim situacijama jer se može kombinirati uz ostali nakit ili satove. Također je mogu nositi i žene i muškarci čime naglašavaju sportsku eleganciju.

Video priču pogledajte ovdje: https://vimeo.com/131060602

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.