Najzabavniji Badnjak ove zime je na Fuliranju

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ukusne gastro delicije i odlična glazba za nezaboravan Badnjak na popularnom Fuliranju

Zagreb, 21.12.2016. – Fuliranje je ove zime definitivno opravdalo titulu najboljeg i najatraktivnijeg adventskog projekta u Zagrebu. Dobra zabava se nastavlja i za Badnjak kada sve željne dobre zabave i ukusnog blagdanskog ručka očekuju brojne gastro delicije i odlična glazba.

GARDEN FESTIVAL NA BADNJAK U KURELČEVOJ

Već u 11 sati plesni podij u Kurelčevoj ulici otvara DURAN DURAN DURAN koji nastupa do 14 sati nakon kojega nastupa osnivač Garden Festivala i legenda UB 40 NICK COLGAN. Popodne i večer su rezervirani za kroatiziranog francuza WILLIAMA COLLINSA i DJ JUNCA.

 KAMENICE, BAKALAR, LOSOS, GULAŠ I ŠAMPANJAC U TOMIĆEVOJ CHEFF STREET-U

Tomićeva ulica na Badnjak postaje veliki, dekadentni blagdanski stol na kojem će se nuditi kamenice, 4 vrste bakalara, maneštra od slanutka, paštete, šampanjci  i mnoge druge blagdanske delicije.

U CHEF HOUSE-u nastupaju GAGA I ŠKUF (Tomislav Škunca i Dragan Dragojlović) koji pripremaju Gravadlax sendvič od lososa i Gulaš od junetine.

U NJAM NJAM  kućici bivši Master Chef Marko Matei priprema bakalar na žlicu i paštetu.  

VRATA KORNATA i chef ZORAN JAJAC BIZON će dočekati gastro avanturiste pripremajući Bakalar sa grahoricama i Murtersku juhu od sipe. Za glazbu je zadužen DJ Bronco koji će od 10 do 17h presjekom starih božićnih ritmova prodrmati posjetitelje, a navečer nastupaju legenda 101-ice Slavin Balen i DJ XED.

Tomićeva i Chef Street su posjetiteljima po prvi puta na cesti ponudili iznimne gastro delicije i događaje.  Dino Galvagno, Braco Sanjin, Ivan Pažanin i Andrej Barbieri su samo neki od kuhara koji su kuhali posjetiteljima, dok je Disco Street u Kurelčevoj ulici svakodnevno dobrom vibrom, ali i ponudom hrane i pića oduševljavao posjetitelje.

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.