Najudobnije tenisice na tržištu ove sezone izgledaju bolje nego ikad

0

adidas ZX nikad nije bio tako udoban

Stigle su adidas ZX 2K Boost

Novi modeli tenisica adidas ZX 2K Boost stigli su u Hrvatsku i zasigurno će obilježiti ovu hladnu sezonu. Jedinstveni i iznimno udobni modeli upečatljivih boja razvedrit će tmurne jesenske i zimske dane i posebno će oduševiti mlade kreativce. A upravo je njih adidas imao na umu kod kreiranja ovog modela.

Titulu predvodnika među adidas Originals tenisicama ZX serija duguje kombinaciji najnovijih tehnologija i vrhunskog dizajna, a kad su u adidasu tome još dodali revolucionarnu BOOST tehnologiju dobili su najudobniju tenisicu na tržištu.

Od prvog predstavljanja 1984. godine do danas, adidas Originals ZX model postavlja trendove među tenisicama koje su inspirirane trkaćim modelima. No ova linija je puno više od udobne obuće jer se radi o jednom od najnaprednijih modela koji se, osim revolucionarnom tehnologijom izrade, odlikuje i modernim dizajnom. Inovativna konstrukcija tenisice donosi ‘neobično zadovoljavajući’ osjećaj na nozi. Gornji mrežasti dio osigurava prozračnost te omogućava lako obuvanje i savršeno prianjanje uz gležanj, a cilj korištenja vrhunskih tehnologija i materijala je postizanje maksimalne udobnosti i zadovoljstva svakoga tko ih nosi. Osim toga, pažnju plijeni i moderni stil ZX serije dodatno unaprijeđen detaljima koji ga čine futurističkim, a BOOST tehnologija omogućuje ultimativnu podršku i dodatnu stabilnost nožnim zglobovima. ZX nikada nije bio tako udoban.

adidas ZX 2K BOOST_najatraktivnije i najudobnije tenisice ove jeseni

Ove sezone adidas Originals donosi ZX 2K Boost u zanimljivim ombre paletama boja. Ženski model tako ima bijeli mrežasti gornji dio sa živopisnim potplatom koji od prstiju prema peti iz žarko ružičaste prelazi u plavu, dok muški model na potplatu prelazi iz plave u žarko crvenu.

Nove adidas ZX 2K BOOST tenisice dostupne su u adidas, Buzz i The Athlete’s Foot trgovinama u cijeloj Hrvatskoj.

Foto: PR

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.