Najpoželjniji komadi za početak školske godine

0

U Reserved po svoje favorite iz Back to school kolekcije

 

Početak školske godine važan je u životu svakog školarca, a da ne spominjemo njihove roditelje koji svoje mališane žele opremiti sa stilom. Bilo da se vaši klinci u ponedjeljak vraćaju u školske klupe nakon ljetnih praznika, ili tek kreću u svoju prvu školsku pustolovinu, Reserved jesenska Back to school kolekcija nudi svestran izbor odjeće i dodataka za male modne znalce. Dizajnirana u neodoljivom retro i vintage stilu, odiše zaigranim dječjim šarmom i gradskom znatiželjnom elegancijom.

Reserved Back to schoolLajtmotiv cjelokupne kolekcije je nesputana dječja filozofija koja počiva na igri poslije škole u parku, naravno u preslatkim modnim kombinacijama. Komadi su višestruko nosivi, od pulovera i šminkerskih sakoa za dječake, do modernih suknji, haljina i gležnjača za djevojčice. Boje su usklađene s jesenskim trendovima u modnom svijetu, tako da će mališani osvajati nove školske izazove odjeveni u pastelne i zemljane tonove. Osim odjeće, izdvajaju se kape, kao jesenski must-have dodatak, cipele i torbe, a sve je usklađeno s urbanim trendovima high street brenda koji zaokružuju savršenu stilsku priču.

Reserved komadi iz Back to school kolekcije dostupni su u trgovinama te u online shopu.

 

Share.

About Author

Suvremena žena

Suvremena žena je lifestyle portal koji donosi inspirativne priče o ženama koje čine razliku, savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, pronicljive članke, novosti iz svih ženama zanimljivih područja. Portal je namijenjen ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje portala ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.