Najnoviji trendovi iz svijeta estetike, zdravlja i medicinske kozmetologije na Festivalu estetike

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Treća po redu Abeceda ljepote donosi najnovije trendove iz svijeta estetike i zdravlja. Očekuje vas predstavljanje brojnih svjetskih i domaćih brendova i govornika s područja estetske medicine, medicinske kozmetologije i beauty trendova.

 

Abeceda ljepote, jedini internacionalni i interaktivni festival estetike, održat će se 30. 11. i 1. 12. u hotelu International u Zagrebu. Posjetitelji će imati priliku saznati sve o najnovijim trendovima u estetskoj industriji, medicinskoj kozmetologiji i industriji zdravlja. Na rasporedu su brojne MasterClass edukacije, kongres kozmetike „Young & fit“, bogat zabavni program, a posjetitelje očekuju i pokloni.

U tri nivoa događanja – prostor za izlaganje, za edukacije i kongres kozmetike – očekujemo više od šezdeset sudionika koji će predstaviti brojne svjetske i domaće brendove; MCCM Medical Cosmetics, La Cremari prirodna talijanska kozmetika, francuska medicinska kozmetika GERnetic te brojni drugi brendovi. Hrvatskom tržištu će se po prvi puta predstaviti MORA Beauty iz Slovenije s najnovijim SPA trendom za ljepotu i sretniji život, inovacija biorezonantnom tehnologijom.

Glavni parfumer jedinog domaćeg brenda parfema, Tomislav Vrbanec iz Hrvatske Parfemske Kuće otkriti će tajne svoje profesije, pokazati iz prve ruke kako se kreira originalna parfemska receptura, otkriti koje se esencije najbolje međusobno kombiniraju, a na besplatnoj radionici Hrvatske Parfemske Kuće i posjetitelji će moći kreirati svoj vlastiti miris!

Mjesto više traži se za Glam bridal make up by Jelena Antonijević IMC Beograd, a posebnu pažnju u edukacijskom dijelu privlači i francuski brend prirodne medicinske kozmetologije.

Najveća imena estetske industrije dolaze na kongres kozmetike „Young & fit“. Kongres je namijenjen svima koji rade u estetskoj djelatnosti, ali i onima koji žele održavati zdrav i njegovan izgled. Kongres otvara naš poznati glumac i fitnes trener Mario Valentić predavanjem „Healthyfit estetika“ na kojem priprema iznenađenje za prisutne.

Zanimljivo je predavanje doktora Josipa Zekića, vlasnika Holističkog centra zdravlja u Zagrebu, „Pico laser: fotoakustična revolucija pomlađivanja u pikosekundama“. Na Kongresu će se predstaviti dvadeset govornika s područja estetske medicine, medicinske kozmetologije, beauty trendova i poslovanja korisnim temama koji će Vam pomoći u svakodnevnom poslovanju. Ulaz na kongres moguć je uz plaćenu kotizaciju.

Ulaz za posjetitelje je besplatan. Svakog posjetitelja očekuje poklon „Kartica zdravlja za 2020. godinu“ partnera Modus Health Card kojom se smanjuje vrijeme čekanja u redovima i koja omogućava korištenje vrhunskih zdravstvenih usluga na čak 230 lokacija diljem RH.

30. 11. od 17 sati posjetitelje očekuje Demo Show brenda Nugenseis na temu kako izraditi nokat na prirodan način. Ulaz je besplatan.

Glazbeni gost Abecede ljepote je Nina Kraljić, a cijeli program moderira Dražen Kocijan Kocka.

www.abecedaljepote.hr

Share.

About Author

Suvremena žena

Suvremena žena je lifestyle portal koji donosi inspirativne priče o ženama koje čine razliku, savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, pronicljive članke, novosti iz svih ženama zanimljivih područja. Portal je namijenjen ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje portala ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.