Najmodernija muzejska LED rasvjeta u Hrvatskoj ugrađena u Kneževu palaču

0

obnovom Kneževe palače u Zadru na jednom je mjestu objedinjen muzejski prostor, koncertna dvorana, dvorane za postave izložbi te multimedijska dvorana.

Svoj doprinos u obnovi zahtjevnog projekta Kneževe palače dali su i stručnjaci za projektiranje rasvjete i rasvjetnih sustava iz tvrtke Telektra, koji su svojim znanjima i iskustvima stjecanim na brojnim izazovnim projektima, postigli poseban ugođaj ovog muzejskog, ali i povijesnog prostora.

Povodom otvorenja voditelj projekta, Željko Slovinac iz Telektre je izjavio:

„Kako bi šetnja kroz povijest bila što zornije prikazana, inteligentnim sustavom upravljanja rasvjetom omogućeno je kreiranje rasvjetnih scena u svakoj prostoriji, čime je kroz dinamičku kompoziciju rasvjetnog sustava omogućena interaktivnost posjetitelja, kako u dijelu arhitekture povijesnog objekta, tako i samih sadržaja muzeja. Telektra je na ovom izazovnom muzejskom projektu osigurala tehničku i stručnu pomoć projektnom timu, isporučila suvremeni muzejski rasvjetni sustav te je u konačnosti programirala i pustila u pogon sustav upravljanja rasvjetom. ”

Share.

Comments are closed.