KNJIGE  

Najjači si kad si svoj

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Novcem se ne može kupiti sreća jer su za zadovoljstvo pojedinca važni i ispunjavajući odnosi i smisleni rad, kaže u knjizi Kristina Ercegović koja je i sama poduzetnica 16 godina.

Prema njezinu iskustvu, jedan od razloga za pokretanje biznisa potraga je za osobnom slobodom, koja se pretvara u trku za novcem, dokazivanjem i uspoređivanjem zbog koje pregorimo. A ključ je u radu na biznisu, a ne u biznisu, u kretanju od sebe, u čemu smo dobri, što nas veseli, zašto radimo to što radimo.

Podizanje svijesti postao je imperativ na svim područjima ljudskog djelovanja, a Kristina Ercegović u svom je priručniku “Najjači si kad si svoj” pokazala što znači podizanje svjesnosti na području poduzetništva i biznisa.

Neposredno, odlučno, praktično i duhovito, s puno emocija i primjera, Kristina Ercegović razbija mitove o poduzetništvu i na temelju svoga bogatog poduzetničkog i savjetodavnog iskustva nudi vodič za sve poduzetnike koji zastaju pitajući se kamo dalje u razvoju tvrtke. Kako ne biti rob svog posla, kako biti sretan i ispunjen u vlastitom biznisu, kako doprinositi a ne dokazivati se, kako surađivati a ne natjecati se, kako svoje talente pretvoriti u proizvode i usluge?

Iskusna poduzetnica i poslovna savjetnica nudi odgovore na sva pitanja upozoravajući kako za željene rezultate nije dovoljno samo raditi ono što volimo, već treba primijeniti određeno znanje, vještine i postupke.

Znate li što zapravo prodajete, a što kupac zaista od vas kupuje, kakav je vaš idealan klijent, zašto treba standardizirati poslovne procedure, kako uspostaviti sustav i kakve veze s tim ima kvaliteta usluge – sve su to pitanja na koja autorica odgovara primjerima iz svog iskustva u vođenju tri tvrtke i višegodišnjeg savjetovanja poduzetnika na edukacijama Bildanje biznisa i Kako prodati vlastitu tvrtku.

Budući da naš posao počinje i završava s nama, posao može rasti samo do razine do koje mi rastemo. Ako bilo što želimo promijeniti, moramo prvo promijeniti sebe.

Poticajan, inspirativan, motivirajući priručnik „Najjači si kad si svoj“ pomaže poduzetniku – a i svakom kreativcu – da jasnije sagleda sebe i svoj posao te da u svojoj stvaralačkoj strasti kojom je započeo posao pronađe smisao i kroz svoj doprinos svijetu biznisa osjeti i vlastitu ispunjenost i uporište za nastavak. “Najjači si kad si svoj” namijenjen je poduzetnicima i menadžerima koji žele doprinositi društvu, ali i mladima, studentima ekonomije i kreativnim srednjoškolcima koji razmišljaju o svojim budućim zanimanjima.
Sandra Pocrnić Mlakar

 

Darujemo 4 knjige “Najjači si kad si svoj”.

Kako se prijaviti?

  • U komentare ispod ovog članka na portalu upišite komentar #najjacisikadsisvoj
  • Pratite nas na Facebooku i Instagramu, zahvalni smo ako podijelite objavu 🙂

Prijave primamo do 10. svibnja do 12h.

Dobitnike određuje Random.org, a imena ćemo objaviti unutar ovog članka i kao komentar na Facebook objavi.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj. Dobitnici se objavljuju 10. svibnja 2019.  iza 12 h. Dobitnici nam u inbox Facebook stranice Suvremena žena dostavljaju adresu za slanje dara u roku deset dana od objave imena.

Dobitnice knjige su:

1. Anita Nasteski
2. Irena Sirena
3. Katarina Tkalčević
4. Irena Koprivnjak

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.