Najbrži put do bespovratne potpore od 8.000 kn – online prijava!

0

Sigurno ste već čuli za najavljene potpore za poticanje poduzetništva u iznosu 8.000 kn, u okviru programa StartCo – realiziraj vlastitu poslovnu ideju.

Od jučer se možete prijaviti za potporu putem online obrasca. Potpora je namijenjena osobama koje u roku 60 dana planiraju krenuti u poduzetničke vode i poduzetnicima koji već posluju, ali manje od 24 mjeseca. Možete dobiti ukupno osam tisuća kuna potpore, od toga 4.000 kuna za nabavu informatičke opreme i 4.000 kuna za izradu svoje prve internetske stranice.

ONLINE OBRAZAC ZA PRIJAVU se nalazi na www.starco.hr

Detaljnije informacije o potporama možete pronaći na web stranici Hamag Bicro

Ukoliko se odlučite za uzimanje potpore za izradu prve internetske stranice, bit će Vam potrebna i kvalitetna usluga izrade. Moja Asistenca nudi izradu modernih, SEO optimiziranih web stranica, održavanje te kvalitetnu poslovnu suradnju…

Foto: StartCo Print Sreen

Share.

About Author

Suvremena žena

Portal Suvremena žena je lifestyle portal koji donosi savjete za sretan, ispunjen i zdrav život, modne trendove, priče o uspjehu koje će vas motivirati i inspirirati. Poduzetništvo je tema kojoj posvećujemo posebnu pozornost. Kroz naše teme saznajte kako kreirati vlastiti put do uspjeha, sreće i zadovoljstva u životu. Čak i najjače žene trebaju podršku na putu do sretnog i uspješnog života. Ovo je portal za ženu koja cijeni sebe i za muškarca želi bolje upoznati ženu.

Comments are closed.