Najbrži put do bespovratne potpore od 8.000 kn – online prijava!

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sigurno ste već čuli za najavljene potpore za poticanje poduzetništva u iznosu 8.000 kn, u okviru programa StartCo – realiziraj vlastitu poslovnu ideju.

Od jučer se možete prijaviti za potporu putem online obrasca. Potpora je namijenjena osobama koje u roku 60 dana planiraju krenuti u poduzetničke vode i poduzetnicima koji već posluju, ali manje od 24 mjeseca. Možete dobiti ukupno osam tisuća kuna potpore, od toga 4.000 kuna za nabavu informatičke opreme i 4.000 kuna za izradu svoje prve internetske stranice.

ONLINE OBRAZAC ZA PRIJAVU se nalazi na www.starco.hr

Detaljnije informacije o potporama možete pronaći na web stranici Hamag Bicro

Ukoliko se odlučite za uzimanje potpore za izradu prve internetske stranice, bit će Vam potrebna i kvalitetna usluga izrade. Moja Asistenca nudi izradu modernih, SEO optimiziranih web stranica, održavanje te kvalitetnu poslovnu suradnju…

Foto: StartCo Print Sreen

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.