Nađite vremena za sve što želite!

0

Ulazak u poduzetništvo, koliko god da je težak, toliko je i zanimljiv. Otvaraju se novi vidici, pred nama su mnogobrojne prilike, mogućnosti, izazovi…

Raditi u sustavu zna biti vrlo dosadno za ljude poduzetničkog duha, osobito ako tvrtka u kojoj radite u vas ne ulaže. Tako je jedna od mojih odluka nakon ulaska u poduzetničke vode bila i odluka o dodatnoj edukaciji i usavršavanju znanja i vještina u Poslovnom učilištu Filaks.

Posao, dva osnovnoškolca, slobodnog vremena vrlo malo. Razmišljala sam, imam dosta obveza, možda nije pravo vrijeme da si natovarim još i edukaciju.  Da sačekam pravo vrijeme? Ali sam se zapitala, a kada je pravi trenutak,  kada je pravo vrijeme? Hoće li ono uopće doći?

Kad bolje razmislimo, vremena nemamo, nikad ga nećemo niti imati, ako nešto želimo, trebamo krenuti u to, bez uzmicanja, bez odgađanja.  Skoro nikad nije pravo vrijeme – zimi ćemo reći da je hladno, ljeti je prevruće, u jesen možda previše kišno, a i u proljeće ćemo već nešto smisliti…

Mogla sam stajati u mjestu, ne bih bila niti u poduzetništvu da sam stajala. Ne bih bila tu gdje jesam da nisam prihvatila izazove i da nisam činila stvari za koje sam na tren pomislila da možda nije pravo vrijeme.

A što se tiče odluke o edukaciji – nova znanja, nova iskustva, nova poznanstva, novi ljudi… neprocjenjivo!

Nađite vremena za sve što želite! Kad krenete, onda više ne zastajkujete, jer vas nosi vaša pozitivna energija…

Share.

Leave A Reply