Na sunce s najboljom zaštitom

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Caudalie predstavio novu generaciju proizvoda za sunčanje.

 

Dobra vijest za sve ljubitelje zdrave preplanule puti! Luksuzni brend prirodne kozmetike Caudalie, na prezentaciji održanoj u prekrasnom ambijentu vile Bel Village u Zagrebu predstavio je inovativne proizvode najnovije linije za zaštitu od sunca.

Riječ je o kozmetici koja koristi optimalan izbor biorazgradivih UVA i UVB filtera formule Ocean Protect koja štiti našu kožu od sunca ne zagađujući morski okoliš. Linija se sastoji od tri proizvoda, čija ja glavna namjena zaštita kože od preranog starenja i nepovratnog oštećenja kože uzrokovanog prekomjernim izlaganjem suncu.

Laboratorij Caudalie je osmislio novi patentirani antioksidativni kompleks, zasnovan na moćnoj kombinaciji svojstava grožđa, ekstrakta smreke, vitamina E te organske grožđane vodice. Ono što ove proizvode čini zaista jedinstvenima, jest činjenica da ne sadrže nijedan od dokazano štetnih kemijskih filtera, koji su nezdravi za kožu i toksični za morski ekosustav.

caudalie 1

  • Anti-age krema za zaštitu od sunca (182 kn, SPF 50, 50 ml/170 kn, SPF 30, 50 ml) savršen je način postizanja prirodne preplanulosti zahvaljujući Caudalie kompleksu antioksidanata koji pružaju maksimalnu zaštitu i snažno djeluju protiv starenja. Krema je pogodna za osjetljivu kožu jer ne sadrži silikone ni alkohol.
  • Ulje za sunčanje (199 kn, SPF 30, 150 ml) je dodir glamura u vašoj torbi za plažu. Formulirano bez alkohola i silikona, ulje je spoj hranjivih sastojaka iz sjemenki grožđa te sezamovog i suncokretovog ulja za blistavu preplanulu put.
  • Mlijeko za sunčanje u spreju (199 kn, SPF 50,150 ml/194 kn, SPF 30, 150 ml) jamči kompletnu zaštitu lica i tijela. Umiruje i vlaži kožu te doprinosi dugotrajnoj preplanulosti kakvu svi priželjkujemo.

 

Share.

About Author

Suvremena žena

Suvremena žena je lifestyle portal koji donosi inspirativne priče o ženama koje čine razliku, savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, pronicljive članke, novosti iz svih ženama zanimljivih područja. Portal je namijenjen ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje portala ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.