MultiPlusCard poklonio najbolju godinu u životu

0
ZAVRŠENA MULTIPLUSCARD NAGRADNA IGRA

Uz glavnu nagradu i paket vrijedan 180.000 kuna, MultiPlusCard je podijelio još 10 vrijednih nagrada

Završena je nagradna igra za korisnike MultiPlusCarda kojoj je podijeljeno 11 nagrada, a glavna nagrada, paket MultiPlusCard partnera vrijedan 180.000 kuna otišao je u Zlatar Bistricu.

Nagradni paket vrijedan 180.000 kuna uključuje 60.000 kuna za kupnju u Konzumu, 50.000 kuna na potrošačkoj kartici ZABE, 20.000 kuna za putovanje Atlasom te još 12 vrijednih nagrada. MultiPlusCard je pripremio i vrijedne nagrade za još 10 sretnih korisnika koji su u prosincu prilikom kupnje provukli svoju MultiPlusCard karticu.

Izvlačenje dobitnika održalo se 17. siječnja 2017. godine, a sretna dobitnica glavne nagrade, vjeran kupac u Konzumu i korisnica potrošačke ZABA kartice, Biserka Čehulić, nije krila oduševljenje vrijednom nagradom. Prilikom preuzimanja nagrade, dobitnica je bila vrlo uzbuđena: ”Nisam mogla vjerovati kad su me nazvali i čestitali mi na osvojenoj nagradi. Presretna sam što mogu sa svojim unucima podijeliti nagradu i priuštiti im puno toga što žele. Također, dio iznosa koji sam dobila na poklon kartici Konzuma iskoristit ću za kupnju namirnica i proizvoda te pokloniti udruzi za nezbrinutu djecu u Zlatar Bistrici. Veseli me da mogu pomoći te dio nagrade podijeliti s onima koji trebaju našu pomoć.“

Prilikom predaje nagrade, direktorica marketinga MultiPlusCarda Marina Cikutović, zahvalila je svim sudionicima i čestitala svim dobitnicima na osvojenim nagradama. ”MultiPlusCard program pruža dodatnu vrijednost svim svojim korisnicima, a nagradnom igrom pod imenom Najbolja godina u životu, odlučili smo obradovati našeg najsretnijeg korisnika. Posebno nas veseli i to što je gospođa Čehulić odlučila i podijeliti svoju nagradu s potrebitima u društvu, što je pravi dokaz da je nagrada otišla u dobre ruke”, izjavila je Marina Cikutović prilikom predaje nagrade.

U nagradnoj igri sudjelovalo je više od 800.000 korisnika koji su provlačili MultiPlusCard karticu ili su plaćali karticama ZABE i sakupljali bodove kod svih partnera programa u razdoblju od 1. do 31. prosinca.

Sve dobitnike nagradne igre ”MultiPlusCard nagradna igra daje najbolji dar, da cijelu godinu živiš kao car” možete pronaći na stranici https://www.multipluscard.hr/multipluscardnagradnaigra.

MultiPlusCard stalno priprema nova iznenađenja, stoga prilikom svake kupnje provucite svoju MultiPlusCard karticu i ostvarite brojne pogodnosti.

Foto: Press

Share.

Comments are closed.