Mrak ponude za Mrak četvrtak

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vrijeme je za shopping u Designer Outletu Croatia!

Najpopularniji ljetni trendovi iz Summer Sale kolekcije već su pronašli svoje mjesto na policama omiljenih trgovina u Designer Outletu Croatia. Ovog četvrtka, 9. srpnja, u omiljeni modni gradić vraća se i Mrak četvrtak. Ljubitelji shoppinga već znaju da je drugi četvrtak u mjesecu rezerviran za dodatnih 20 do 30% popusta na već snižene Outlet cijene, a ovog tjedna idealna je prilika za osvježiti svoje ormare najpoželjnijim ljetnim kombinacijama.

Europa 92, Guess, Timberland, Regatta, Sport vision, Heraldi, MASS i Pepe Jeans samo su neke od trgovina u kojima ovog četvrtka možete ostvariti dodatne popuste na dio ili čak na cijeli asortiman.

Brandove koje ćete obožavati i ponudu koju ne želite propustiti pronađite u šarmantnoj atmosferi jedinstvene shopping destinacije na samo 20 minuta od centra Zagreba i na www.designeroutletcroatia.com.

Foto: PR

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.