Može li menstrualna čašica učiniti seksualni život boljim?

0

Seks za vrijeme mjesečnice još uvijek je tabu tema za većinu nas. Mnoge žene ga povezuju s najgorim – krvavo je (doslovno), neuredno, jednostavno “bljak”, “što će moj partner misliti ako to vidi” i tako dalje. Jedan veliki NE. Bolje je samo pričekati tih par dana, ignorirati izraženiju želju za seksom i strašću.

 

Ali što kažete na to da prekinemo s ignoriranjem, počnemo rušiti tabue i umjesto onog velikog NE, kažemo da, da, DA? Definitvno se radi samo o načinu na koji gledamo na to, ukoliko samo promijenimo perspektivu, možemo uživati u seksu cijeli mjesec, čak i dok krvarimo.

A to donosi brojne pogodnosti!

Danas vam želimo predstaviti nekoliko trikova za koje mislimo da bi vam mogli pomoći da iskustvo seksa za vrijeme mjesečnice bude što ugodnije. Naravno, za neke to možda nije nešto što ih privlači, nešto što nikad ne biste mogli ignorirati, i to je sve u redu, nismo ovdje da sudimo ili da vas nagovaramo na nešto što ne želite. Ali pročitajte do kraja, možda vas iznenadimo! Svi ste pozvani – i ako ste zainteresirani, zaintrigirani, želite isprobati ali ipak trebate kratki vodič, ili samo želite potvrdu da to jednostavno nije za vas.

Počnimo s dobrim, starim seksom pod tušem. To bi svakako mogao biti jedan od najboljih načina za uspješnu zabavu za vrijeme mjesečnice – pustite da voda ispere sve vaše brige! Završit ćete zadovoljni, ispunjeni i čisti. Nema prljavih plahti, neugodnog pretvaranja kao da se ništa ne događa – samo jednostavno, čisto i zabavno rješenje. Prvi DA!

Ok, neki od vas će možda pomisliti da to svejedno nije potpuno “uredno”. Krvarenje je još uvijek tu, što ako partner izgubi želju kad to vidi? S obzirom na to da je već pristao, nekako sumnjamo u to. Sad kad smo to analizirali, prelazimo na naš sljedeći prijedlog za “uredan” seks za vrijeme mjesečnice. A to je…menstrualna čašica! Da, dobro ste čuli, čašica napravljena od silikona koja garantira mjesečnicu bez propuštanja i mirisa, a samim time i seks!

Naravno, nije svaka čašica idealan izbor za određenu vrstu zabave, sve ovisi za što se raspoloženi. Ako ste, primjerice, za poziciju 69, svaka čašica će odgovarati jer ostaje na mjestu i sve je čisto. Jednostavno možete zaboraviti da imate mjesečnicu i prepustiti se svemu što želite. Ovo je najudobnije rješenje za vas i vašeg partnera – nema neugodnih situacija, nema “nereda”, samo čisti užitak 🙂 Još jedan DA!

Treći i posljednji DA je također povezan s menstrualnom čašicom, a to je penetracijski seks, koji sad može biti bolji, čišći i udobniji no ikad, zahvaljujući prvoj čašici za višekratnu upotrebu, a koja je dizajnirana za seks – Ziggy Cup. Svojim oblikom je nalik dijafragmi, sjeda više nego klasična menstrualna čašica, ispod grlića maternice, i tako omogućava standardnu penetraciju bez ikakvih smetnji. Tako možete bezbrižno uživati u seksu i nakon toga zaspati zagrljeni, zaboravljajući da uopće imate mjesečnicu. Pozdrav ovom DA, to je sigurno.

Sve ove opcije garantiraju odličan seks za vrijeme mjesečnice, no ipak, vrlo je važno napomenuti da menstrualne čašice nisu alternativa kontracepciji. Stoga, nemojte zaboraviti koristiti zaštitu kako biste se zaštitili od spolnih bolesti i neželjene trudnoće.

Nakon što smo završili s popisom ideja za seks koji oduzima dah tijekom mjesečnice, imamo dodatak za vas.

Za veliki finale pripremili smo tri nevjerojatne prednosti seksa za vrijeme mjesečnice

kako bismo potvrdili da je ovo tabu koji je zaista vrijedan rušenja: orgazam pomaže ublažiti grčeve i djeluje kao prirodni lijek protiv bolova tako da se zbog seksa za vrijeme mjesečnice može osjećati puno bolje; čak može i skratiti trajanje mjesečnice – a drage dame, tko to ne bi želio?! I zadnje, ali ne i najmanje važno – povećana želja za seksom. Pogotovo u sredini mjesečnice, zbog rasta estrogena i niske razine progesterona, vaš partner će vam biti zahvalan. Kao što sam već rekli ranije – da, da, DA!

Stoga, dame, što mislite?

Mi predlažemo da isprobate ukoliko smo vas uvjerili. Na kraju krajeva, uvijek je zabavno rušiti tabue!

Share.

About Author

Suvremena žena

Suvremena žena je lifestyle portal koji donosi inspirativne priče o ženama koje čine razliku, savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, pronicljive članke, novosti iz svih ženama zanimljivih područja. Portal je namijenjen ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje portala ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.