Mozaik knjiga i salon Manuela Šapro daruju

0

Hyggajte, fotografirajte i osvojite najbolji hygge tretman ikad!

Već mnogi u Hrvatskoj danima bruje o posebnom receptu za sreću – hygge osjećaju. I dok je hladnoća zarobila Hrvatsku, a u Zagrebu već nekoliko tjedana ne ugledasmo sunce, krajnje je vrijeme za zadovoljstvo, sreću i koji trenutak mira – u hygge KUTKU!

Hygge kutak nalazi se u dvije knjižare AMK u Zagrebu: posjetite knjižaru Megastore u Bogovićevoj 7 i knjižaru AMK u Gajevoj 1 gdje vas očekuje topli hygge kutak. Upute su jednostavne: slikajte se, budite kreativni i veseli, obucite se hyggasto, osjećajte se opušteno i rasterećeno od svih problema bez obzira na temperaturu ispod ništice i maglovite dane!

Fotografiju potom podijelite na vlastiti profil i na stranicu Mozaik – čitam i lajkam te dodajte tag Centar ljepote i zdravog mršavljenja Manuela Šapro – glavnog sponzora ovog nagradnog natječaja.

 

 

Nagrade? Prave hyggaste! Najoriginalnije tri fotografije nagrađujemo!

  1. Aroma masaža s kupkom za dvije osobeodličan preventivni i terapijski tretman koji pomaže u smanjenju napetosti i stresa, ali i u rješavanju različitih zdravstvenih problema
  2. Tretman lica Derma flash za jednu osobu tretman za intenzivnu regeneraciju, pomlađivanje i zatezanje opuštene kože s trenutačnim učinkom
  3.   Poklon – paket knjiga iznenađenja
Share.

Comments are closed.