Morski valovi u kosi i sunčani make-up

Pinterest LinkedIn Tumblr +

leprsava kosa

Zagrebački salon Josey Hair x Beauty najavljuje ljetne beauty trendove – morske valove koji daju neodoljivi volumen sjajnoj kosi uz lagane ciglaste tonove na licu, obogaćene s puno sjaja.

Njegovan, zdrav izgled ovog je ljeta u prvome planu – i u kosi i na licu, a s njim se možete osjećati senzacionalno i na plaži, ali i na gradskom asfaltu.

Njegovana kosa je imperativ, baš kao i njegovana koža, kako bi ljeto bilo zabavno i u kosi i na licu. Zato zagrebački salon koji nudi uslugu kreiranja total looka svojim klijenticama – Josey Hair x Beauty – predstavlja opušteni ljetni trend koji će dobro pristajati i sunčanim plažama, ali i vrućem gradskom asfaltu.

“Opušteni, lepršavi morski valovi izgledaju savršeno na svim dužinama kose jer joj osiguravaju volumen i glamuroznost na jedan neobavezan način. No za takvu frizuru, kosu treba njegovati i pripremiti za ljeto jer svako izlaganje suncu isušuje vlasi, utječe na boju i ostavlja negativne posljedice na tjeme”, naglašava Josipa Drpić, vrhunski make-up artist koja s timom frizera osmišljava total lookove za svoje klijentice, od kojih su brojne poznate osobe.

“Blijeđenje boje, gubitak sjaja, ispucali vrhovi, te krhka i lomljiva kosa rezultat su UV zračenja te morske soli. Kako bismo spriječili gubitak vlažnosti kose, moramo je pripremiti za izlaganje suncu posebnim tretmanima njege, popust Kerastase Fusia te tijekom boravka na suncu neprestano hidratizirati”, naglašava Alma Hodak iz Josey tima.

Morski valovi u kosi i suncani make-up

U Josey Hair x Beauty preporučuje se njega posebno osmišljenom linijom proizvoda, poput Kerastase Soleil Bain Apres kupki, pomoću koje kosu možete profesionalno njegovati i sami. Novi proizvodi posebno su osmišljeni za ljeto pa tako maska, ulje i krema sadrže UV filter. Takvi proizvodi su blago kiseli te zatvaraju kutikulu i sprječavaju njezino otvaranje pod utjecajem štetnih djelovanja. Smanjenje sušenja kose sušilom te puštanje kose da se prirodno posuši na zraku uz njegujući tretman bez ispiranja – naša je preporuka.

Uz takvu frizuru, na licu se nosi sunce. “Svi tonovi bakrene, narančaste uz puno sjaja savršeno će zaokružiti ovaj look. A detalj kojem niti jedna žena neće odoljeti je ruž boje fuksije koji savršeno stavlja naglasak na preplanulost, no neka bude lagane teksture” ističe Josipa te nadodaje “Što se šminke tiče, ista stvar je kao i s kosom. Ako je kosa njegovana lakše je s njom, tako i s licem. Ako je lice dobro njegovano, hidratizirano tada je make-up u ljetnom periodu zaista minimalan. Kvalitetna njega i hidratizacija je prioritet u ljetnim danima, kao i nezaobilazni shimmer u kapima. Njega umiješajte na dlanu u tekući puder ili toniranu kremu, za koje je također vlažno da sadrže visoki UV filter” zaključuje Josipa Drpić.

Kampanju potpisuju:
Make-up: Josipa Drpić
Kosa: Alma Hodak
Fotograf: Dora Barker
Model: Ana Usić

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.