MOBIA ‘Back to school’ program spreman za sve načine održavanja nastave!

Pinterest LinkedIn Tumblr +

MOBIA, kao vodeći ekskluzivni distributer opreme za gadgete najpoznatija je domaća prodajna mreža u kojoj možete kupiti maskice s potpisom svjetski poznatih brendova, pronaći veliki izbor opreme za gadgete, ali i ruksake, budilice…

Sve što će život u ‘novom normalnom’ učiniti zabavnijim.

Više od bilo koje druge školske godine, ove, učenici svih dobnih skupina, pa čak i studenti, priželjkuju početak školske godine u učionicama. Druženje s prijateljima, lakše svladavanje gradiva u grupama, ali i činjenica da se svakog jutra probude i s torbom na leđima krenu u školu je ono što klinci bez zadrške navode kao želju vezanu za povratak u školu.

Kako bi jutra bila što ugodnija, a u isto vrijeme zadovoljena forma i trendovi MOBIA, kao vodeći ekskluzivni distributer opreme za gadgete kao najpoznatija domaća prodajna mreža na početku školske godine ‘drži palčeve’ da nastava započne u učionicama! U njih će mališani ponijeti novu torbu, tijekom školske godine zaštiti svoj mobilni aparat funkcionalnim i trendy maskicama, a jutarnje buđenje učiniti posebnim novim dizajnom budilica.

minions

star wars

Zavirili smo u ponudu ‘Back to school’ programa i pronašli program koji će poticati odlične uspjehe svih dobnih skupina – od prvašića do studenata!

 

Povratak u školu na DISNEY način!

Za one koji se opisuju kao vječna djeca, strastvene ljubitelje crtanih filmova MOBIA predstavlja DISNEY program koji se nakazi na zaštitnim maskama za mobitele i tablete, slušalicama, power bankovima, selfie štapovima, usb memorijama. Za one odrasle uz DiSNEY, su dostupne linije Star Wars, Marvel, DC Comics, Warner Bros (Looney Tunes), Dreamworks (Minioni, Pets…).

disney

 

Nije važno kakav ruksak nosite! MOBIA ekskluzivno predstavlja brendove BMW, Ferrari, Mercedes…

Sa svojim modernim i ergonomskim dizajnom, ovi su ruksaci savršeni za držanje svojih osnovnih stvari gdje god se nalazili. Kompaktni oblik ruksaka Ferrari čini ih praktičnim, a opet prostranim. Sadrži umetke, prozračnu stražnju ploču od perforirane tkanine i elastičnu traku za pohranu i prijenosnih uređaja. Ruksak je namijenjen za laptope i tablete veličine zaslona do 15,6″. Prednji dio ruksaka ima džep te omogućava spremanje mobitela, dokumenata, priključaka i ostalih stvari. Dodatno podstavljen u dijelu za laptop, a sa strane su dodatni džepovi koji olakšavaju pristup manjim stvarima. Ručke ruksaka su podstavljene kako bi smanjile pritisak na leđa i ramena. Trenutno akcijska cijena 450 kn.

bag ferrari

Za ljepši početak dana – novo lice budilica!

U svim MOBIA trgovinama pronađite neodoljive budilice koje će polako san pretvoriti u javu. Uz to, bit će prekrasan ukras u spavaonici.

Lexon Flip + budilica

U mnoštvu modela, izdvajamo sljedeće:

  • Digitalni multifunkcijski sat s integriranim bežičnim punjenjem i ambijentalnom rasvjetom!
    Ovaj se sat spaja adapterom na struju. Podržava bežično punjenje Qi uređaja max. snagom 5W. Ima touch control funkcija svjetla (4 lampice svijetle u RGB spektru boja) i sata. Ovaj prekrasan detalj za sobe ima 3 moda: svijetljenje, postepeno mijenjanje nijansi, „disanje“ tj. postepeno mijenjanje jačine svjetla. Nudi opciju bežičnog punjenja mobitela i namještanja alarma, kao i 2 jačine svjetlosti digitalnog sata: jako i slabo, za noćni prikaz. Kao većina digitalnih budilica i ova ima funkciju podešavanje alarma i opcija odgode alarma.
  • Lexon budilica Filip+
    Za buđenje sa stilom! S obzirom na završnu obradu od silikonske gume ovaj radio sat/budilica s LCD ekranom mekan je na dodir a njegov kompaktan dizajn lako će se uklopiti uz svako uzglavlje. Ova budilica ima touch senzor za paljenje LED svjetla, jednostavnim okretanjem na ON/OFF stranu budilice aktiviramo/gasimo opciju alarma! Proizvod ima moderni gumirani finiš i pripadajuće baterije. Dimenzija je 8,4 × 5,2 × 2,4 cm.

Foto: PR

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.