Mlađak u Blizancima – prilika za novi početak!

0

U srijedu 13. lipnja, u 20 sati i 44 minute očekuje nas mladi Mjesec, drugi ovogodišnji u nizu Supermjeseca, idući stiže u kolovozu. Taj Mjesečev serijal nosi i snažan energetski naboj promjene.

 

Ovaj Mlađak dogodit će se u znaku Blizanaca. Riječ je o Mjesečevoj fazi koja nosi sjeme novog početka. No da bismo krenuli prema naprijed dobro je staviti točku iza nekih pitanja, okolnosti i događaja. Dobro se okrenuti unatrag i vidjeti što se odvijalo u posljednjih mjesec dana i koja su nas pitanja najviše zaokupljala.

Jeste li pronašli, dobili odgovore na svoja pitanja? Ako niste u tome uspjeli, samo krenite dalje. Ako su vam odgovori suđeni, pronaći će vas. Ako vam nisu potrebni, neće se niti dogoditi.

 

Intuitivno ćete znati što je dobro za vas

U idućih nekoliko tjedana imamo priliku riješiti se navika, misli, obveza, uvjerenja, predmeta, pa i osoba koje su nas držale na mjestu i koje više nemaju svrhu u našem životu. Sve što više nije u rezonanci sa životom kakav želimo živjeti postaje teže podnošljivo.

Merkur, vladar ovog Mlađaka u utorak, 12. lipnja prelazi u znak Raka u kojem će ostati do 29. u mjesecu. Okolnosti vezane uz obitelj, stanovanje, dom, roditelje, osjećaj sigurnosti i pripadnosti zaokupljat će nas idućih mjesec dana i vjerojatno iznjedriti neke nove odluke i spoznaje. Intuitivno ćete znati što je dobro za vas.

 

Teme koje možete uspješno riješiti u narednih mjesec dana

No budući da se Mlađak odvija u znaku Blizanaca, neke od ključnih tema koje možemo uspješno riješiti u idućih mjesec dana bit će…

…jedna poruka, rečenica, razgovor, susret, poziv bit će dovoljni da promjene naš smjer kretanja, odluku, vašu stvarnost. Komunikacija ili gradi ili ruši.

…način na koji razmišljate; radi li vaš um za vas ili protiv vas. Naše misli, riječi koje izgovaramo kreiraju našu stvarnost. Dobro je razmisliti o tome.

…znanje, učenje, nove informacije; odluke koje donesete vezano uz usvajanje i nadograđivanje znanja bit će više nego korisne za budućnost.

…odnos s rođacima i osobama iz vaše uže okoline; nešto izlazi na površinu što je bilo željeno, ali u proteklih mjesec dana skriveno.

…kraća putovanja, prijevozno sredstvo, sredstva za komunikaciju; i tu dolaze nove odluke i mogućnosti.

I na kraju, sjednite na miru sami sa sobom. Uzmite papir i olovku (ne računalo ili mobitel!). Zapišite svoj novi cilj. Postavite namjeru. Što želite ostvariti u budućnosti? Kakvi vam se osjećaji javljaju kad pomislite na ostvarenje tog cilja? Sve zapišite. Budite jasni, kratki i konkretni. Život s namjerom je svjesno kreiranje svog života.

Imate namjeru?

Krenite!

Nikad nije kasno za novi početak, što god vi mislili o tome!

 

Autorica: Julijana Oremović
Astrologinja i životna savjetnica

 

Foto: Skeeze, Pixabay

Share.

Comments are closed.