Minuta do snažnog podsjetnika

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Zaboravimo brzo. Zato nam trebaju podsjetnici. Svaki dan se moramo iznova motivirati na pozitivne pomake. Postajemo zbunjeni i rastreseni. Imamo previše obveza. Stalno se treba podsjećati na ono što je važno.
Ideja! U sve lozinke koje koristite za logiranje u određene društvene mreže ili druga mjesta, upišite tekstualno svoju poruku i podsjetnik. Neka bude kratka i slatka! Neka bude nešto što će vas podsjetiti prema čemu idete. Neka bude nešto humoristično da vas nasmije. Neka bude nešto zbog čega ćete navući osmijeh na lice. Uživajte.

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.