Minuta do sigurnosti u nastupu

0

Pripremate se za neko druženje ili sastanak?

Uzmite papir i olovku i napravite podsjetnik samo za sebe. Sjetite se u kojim temama se osjećate sigurno i nabrojite ih barem 5. Sjetite se 5 vještina koje imate i za koje često dobijete potvrdu. Razmislite što želite postići razgovorom s ljudima i nabrojite 3 cilja. Sjetite se svojih postignuća i nabrojite barem 3.

Svi znamo što smo radili i u čemu smo dobri, no skloni smo zanemariti svoje vrline i ostvarene ciljeve. Za neke razgovore treba “obnoviti” samopouzdanje, a to ćete postići ako obavite prije toga mali razgovor sa sobom.

Share.

About Author

Suvremena žena

Portal Suvremena žena je lifestyle portal koji donosi savjete za sretan, ispunjen i zdrav život, modne trendove, priče o uspjehu koje će vas motivirati i inspirirati. Poduzetništvo je tema kojoj posvećujemo posebnu pozornost. Kroz naše teme saznajte kako kreirati vlastiti put do uspjeha, sreće i zadovoljstva u životu. Čak i najjače žene trebaju podršku na putu do sretnog i uspješnog života. Ovo je portal za ženu koja cijeni sebe i za muškarca želi bolje upoznati ženu.

Comments are closed.