Miljenice ljepšeg spola stigle su u grad

0

Moderna HighSoft kolekcija predstavlja novu dozu šarma najboljih modela u kombinaciji s udobnošću za savršen hod.

 

Da je za odličan outfit potreban samo dobar par cipela i ovog puta potvrđuje ara Shoes obuća.

Ako ste u potrazi za balerinkama, mokasinama ili tenisicama, ova estetski dizajnirana obuća super mekane kože i visoko fleksibilnih potplata zasigurno će postati vaš najomiljeniji modni dodatak ove sezone.

Ara shoes

Trendi mokasine i balerinke u proljetnim bojama idealne su za dnevne i poslovne obveze, dok ih za večernje i zavodljive kombinacije krase metalik remenčići u kojima noga nikada nije izgledala elegantnije. Osim toga, njihovu unutrašnjost čini vrlo meki, pjenasti uložak u području savijanja stopala, koji osigurava udobnost tijekom cijelog dana. Ako se pak odlučite za sportsko izdanje, tu su udobne tenisice ukrašene modnim detaljima poput kamenčića i šarenih vezica koji će osvježiti svaku ležerniju odjevnu kombinaciju. Njihov ultra fleksibilni potplat pridonijet će lakom i sigurnom hodu.

 

Poznato je kako se žene uvijek posebno raduju kupnji novih cipela, zato i vi pronađite svoj omiljeni par i zavladajte ulicama.

Ara shoes

Sve modele ara Shoes obuće i torbica možete pronaći na 11 ara Shoes samostalnih prodajnih mjesta u Hrvatskoj, kao i na svim prodajnim mjestima trgovina Comfort&Life, Mass, Peko Powered by Rodea te u manjim trgovinama udobne obuće.

 

Share.

About Author

Suvremena žena

Suvremena žena je lifestyle portal koji donosi inspirativne priče o ženama koje čine razliku, savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, pronicljive članke, novosti iz svih ženama zanimljivih područja. Portal je namijenjen ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje portala ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.