Menstrualna čašica je ono što svaka žena treba ovoga ljeta!

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Lily Cup Compact = Ljetna romansa bez obaveza

Zaboravite na sve trendi komade jer je jedini pravi hit sklopiva menstrualna čašica! Lily Cup Compact, novitet švedskog brenda INTIMINA, pravo je rješenje problema tijekom onih dana u mjesecu i bezbrižno uživanje na plaži! Čak 91% žena koje su je isprobale, tvrde da se više nikada neće vratiti ulošcima i tamponima!

Sve mi jedva čekamo ljeto, sunce i kupanje. I onda se rastužimo kad se sjetimo da ćemo baš u tim danima odmora dobiti mjesečnicu. I pritom znamo da nam ulošci i tamponi nisu dostatni za bezbrižno uživanje.

Ove sezone nećemo dopustiti da zbog mjesečnice ne iskoristimo sve ono što nam ljeto pruža! Zaboravimo sjedenje u hladu i nekupanje! S menstrualnom čašicom Lily Cup Compact svaka žena može što god poželi, bez stalnog razmišljanja o tome kada je vrijeme za još jedan odlazak na toalet.

Lily Cup Compact daje nam slobodu u svako doba dana i noći i u svakoj prilici. Čašicu stavljamo poput tampona, a menstrualnu tekućinu ne apsorbira, već skuplja. I čini to čak 12 sati, a pritom je naše tijelo uopće ne osjeća. Što znači da smo i slobodne i zaštićene!

 

Što čini Lily Cup Compact čašicu tako dobrom?

Usporedimo li je s ulošcima i tamponima, daje udobnost.  Više ne moramo razbijati glavu s pitanjem kako ćemo odijenuti bijelu haljinu ili hlače i donji dio bikinija.

To nije jedina prednost. Lily Cup Compact čašica je:

  • potpuno sigurna i higijenska – izrađena je od 100% hipoalergenskog medicinskog silikona
  • ne upija i ne osjećamo je
  • ne propušta, nema neugodan miris
  • možeš raditi što god zaželiš: plivati, plesati, voziti bicikl, pješačiti…

Lily Cup Compact je obavezan dio ljetnog popisa stvari za odmor. I ne treba razmišljati o bacanju uložaka i tampona u smeće. Svaka žena tijekom života u prosjeku potroši i do 20.000 kuna na higijenske uloške i tampone. Menstrualna čašica Lily Cup Compact košta oko 200 kuna i traje čak 10 godina, a pa zamislite koliko se može uštedjeti.

Vrijeme je za kupnju novog badića, kreme za sunčanje i japanki. Vrijeme je i za kupnju Lily Cup Compact čašice!

Ovo ljeto uživajte u potpunosti!

Lily Cup Compact menstrualna čašica dostupna je u trgovinama DM-a i na www.intimina.com.

#Intimina

Foto žene na plaži: Adam Kontor

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.