Matija Vujica i ELFS-i predstavili svoje kolekcije u Umagu

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Posjetitelji uživali u jedinstvenom Fash!on Live konceptu

Multimedijalni glazbeno-modni spektakl na Plava laguna Croatia Openu Umag

21. srpnja 2017. je umaška Dance Arena na jednu večer pružila impresivnu modnu priču te ugostila jedinstveni multimedijalni glazbeno-modni spektakl Fash!on Live u režiji Ivone Brnelić s Matijom Vuicom i modnim duom ELFS u glavnim ulogama.

Predstavljanje aktualnih kolekcija omiljenih hrvatskih dizajnera, svojim jedinstvenim vokalima pratili su Nikola Marjanović i Danijela Večerinović, dok su cjelokupni dojam plesnim točkama zaokružili plesači studija RiS Ivone Brnelić, koreografkinje i dugogodišnje plesačice Tine Turner.

Matija Vujica i ELFS-iDuo ELFS predstavio je sinoć svoju ženstvenu cvjetnu ljetnu kolekciju i kolekciju kupaćih kostima dok je Matija Vuica u kontrastnoj igri emocija ostala vjerna svojim couture unikatnim haljinama. Na ideju o dosad u Hrvatskoj neviđenom konceptu Ivona je došla tijekom svoje inozemne karijere, crpeći inspiraciju iz slavnih revija poput Victoria’s Secreta.

„Željela sam publici dati nešto drugačije i spojiti više različitih elemenata kao što su moda, ples, teatar i glazba u jedan zanimljiv spektakl pun energije. Mislim da, kada se snage udruže, možemo stvarati jako kvalitetne projekte. Oduvijek mi je bila želja donijeti nešto slično u Hrvatsku i jako mi je drago što sam uspjela ovdje ostvariti svoju viziju“, izjavila je Ivona.

Organizatorima Plava laguna Croatia Opena Umag zahvalila se što su joj pružili priliku da svoju viziju realizira u sklopu ATP-ja, a da su odabrali pravi projekt potvrdio je glasan pljesak kojim su gledatelji nagradili Ivonu, Matiju i duo ELFS.

Nakon zabavnog spektakla posjetitelji Dance Arene jutro su dočekali uz DJ Throttlea, jedno od najvećih imena house glazbe današnjice. Australski je DJ publiku rasplesao vrhunskim glazbenim ritmovima i najboljim svjetskim hitovima.

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.