Marin Jurić-Čivro predstavlja novi Akustika Session video – debi-singl „Dobro jutro svima“ u akustičnom izdanju!

0

Talentirani mladi glazbenik Marin Jurić-Čivro novu godinu započinje nastavkom svog Akustika Session serijala – predstavljamo vam njegov debi-singl „Dobro jutro svima“, u akustičnom izdanju!

Krajem 2016. Marin je publici putem društvenih mreža nagovijestio svoj Akustika Session serijal i predstavljanje četiriju odabranih pjesama u akustičnom live-izdanju – prva u nizu bila je njegova autorska „Pjesma za tebe“!

Na red je došao i njegov debi-singl „Dobro jutro svima“, čija je akustična verzija također nastala u suradnji s bendom ZMaJ, a video je snimljen u zagrebačkoj glazbenoj knjižari Rockmark. Iza audio i video produkcije te režije stoji ekipa NEXUS produkcije, a video je dostupan na Marinovom službenom YouTube/Vevo kanalu.

Marin Jurić-Čivro svoj akustični serijal „Akustika Session“ predstavlja u nekoliko etapa – ukupno će biti objavljene četiri pjesme, a svi video-materijali će se naći na Marinovom službenom YouTube/Vevo kanalu. Za potrebe ovog akustičnog serijala, ovaj mladi glazbenik iz Virovitice je surađivao s virovitičkim bendom ZMaJ, s kojima je pjesme pripremio u akustičnom izdanju i u potpuno novim verzijama. Skupinu ZMaJ čine trojica talentiranih glazbenika: Jasmin Horak, Mario Petrinjak i Marinov brat – Zrinko Jurić-Čivro. Čitav serijal je snimljen u zagrebačkoj glazbenoj knjižari Rockmark, u kojoj se i inače utorkom odvijaju akustične svirke, naslova „Akustika“, kojima je već sedam sezona cilj publici predstavljati upravo mlade i talentirane glazbenike iz Hrvatske i regije, kroz njihove akustične nastupe.

Debi-singl „Dobro jutro svima“ Marin Jurić-Čivro predstavio je 2015. godine, a pjesmu autorski potpisuje Ivan Dečak te je snimljena u suradnji s producentima Jurom Ferinom i Pavlom Miholjevićem iz Svadbasa. Za prateći videospot bio je zadužen redatelj Boris Sekulić

Foto: Sanja RedCat Baljkas

Share.

Comments are closed.