Mama je spremna za plažu

0

Sve mame i žene koje se tako osjećaju, pridružite nam se dana 11.6. u 18.00

Krajnje je vrijeme za pripremu za plažu. Ne bojte se, nećemo vas tjerati na mukotrpno vježbanje niti tražiti od vas da vrijeme kojega i tako nemate posvetite nečemu napornom. Niti ćemo vas nagovarati da trebate početi jesti neukusnu hranu.

Zvuči nestvarno?

Znamo. No djeluje.

Tijekom dana imamo dovoljno vremena koje možemo sitnim promjenama učiniti puno učinkovitijim i korisnijim. Naš problem nije što nemamo vremena za vježbanje nego to što ga ne iskorištavamo onda kada imamo priliku.

Na ovoj super zanimljivoj radionici naučit ćemo upravo to. Kako malim promjenama postići velike rezultate koji rezultiraju većim zadovoljstvom i puuuuuno boljim izgledom.

Na radionici ćete:

  • naučiti konkretne korake kako akcije koje svakodnevno radite učinti maksimalno korisnima i puno učinkovitijima i zanimljivijima!
  • saznati sve o stvarima koje vas sada sabotiraju u tome da živite zdravije i izgledate još bolje.
  • naučiti kako uz sve ono što radite imati puno više energije i puno se bolje osjećati. Riječ „umor“ u vašem riječniku više neće postojati.

Radionica sadrži:

Kratko Jelenino predavanje o tome kako naše tijelo funkcionira i gdje su naše prilike za napredak za koje ne znamo te ih ne možemo iskoristiti, kada to osvijestite, bit će vam potrebna paleta funkcionalnih pokreta s točnim načinom izvođenja kako biste ih počeli koristiti. To je tema drugog dijela Jeleninog izlaganja.

Šlag na kraju je kratko predavanje nutricionistice Sandre o mogućim sitnim promjenama u svakodnevnom pripremanju hrane koje mogu dovesti do pojednostavljivanja procesa pripreme hrane, uštede na vremenu te ukusnijim i tijelu korisniijim obrocima.

Poseban dar: trodnevni menu s popisom namirnica za kupnju te video s podsjetnikom optimalnih pokreta tijekom dana.

Rezervirajte što prije svoje mjesto jer broj mjesta je ograničen.
Možete i same predpostaviti kako će broj zainteresiranih biti velik.

Ne propustite priliku izgledati i osjećati se bolje gotovo bez napora!

Vidimo se u Vježbaonici, vašem omiljenom vježbalištu!!!

DETALJNIJE

Share.

Comments are closed.