Ljetno osvježenje potražite ispod tuša!

0

GROHE Euphoria SmartControl: Prava kombinacija za iskustvo tuširanja po svačijoj mjeri

 

Poznato je da je kupaonica oaza u kojoj započinjemo i završavamo svoj dan, pa su udobnost i funkcionalnost dva ključna faktora koja trebamo slijediti prilikom njenog uređenja i opremanja. Sve je prisutniji trend kupanica koje predstavljaju novu wellness oazu doma, i osim što su mjesto za opuštanje i brigu o vlastitom tijelu, one nude i mnogo više, od saune, kromoterapije, hidromasaže, multifunkcionalnih tuševa i sl. Postoji niz rješenja i elemenata koji će uživanje u kupaonici pretvoriti u nezaboravno iskustvo za sva osjetila.

 

Trostruka zabava prilikom tuširanja

„Push, Turn, Shower“ opcije tuširanja dio su pametne tehnologije uspješne GROHE dizajnerske linije – GROHE Euphoria SmartControl. Zahvaljujući Grohe SmartControl tušu uronit ćete u novo iskustvo tuširanja, uz posebnu pozornost na dizajn – nova upravljačka jedinica SmartControl sada je još tanja i montira se izravno na površinu, a GROHTHERM termostat nudi idealnu regulaciju temperature.

GROHE Euphoria SmartControl sadrži niz novih tehnologija poput multi-jet tuša. Središnji dio ovog pametnog sustava za tuširanje je kombinirana prednja ”push and turn” upravljačka jedinica. Jedinstveni piktogrami pod nazivom GROHE EasyLogic omogućuju intuitivno korištenje. Gumbi mogu regulirati količinu vode, ovisno o individualnom raspoloženju, od blagog tuširanja do snažnog osvježenja. Pritiskom na gumb može se odabrati način mlaza.

Prvi gumb, na primjer, aktivira Euphoria handshower ili Euphoria Cube stick, nudeći maksimalnu fleksibilnost, tako da voda može biti usmjerena upravo tamo gdje je to poželjno. Gumb u sredini pruža punu snagu SmartControl-a. Zahvaljujući novoj ActiveRain mlaznoj verziji, možete birati između moćnog mlaza spreja za ispiranje šampona ili koncentriranog mlaza koji svojim masirajućim učinkom uklanja svakodnevni nakupljeni stres. Treći gumb sa svojim nježnim PureRain mlazom pruža doživljaj tuširanja za maksimalno opuštanje.

 

Tuširanje poput tople ljetne kiše

Danas su izuzetno popularni “rainshover” i tuševi s masažnim mlaznicama, koji su nježni poput kišnih kapi, ili oni koji imitiraju vodopad i ostavljaju dojam tuširanja u prirodi.
Osim opcije s Rainshower 310 SmartActive glavom tuša, GROHE Euphoria SmartControl sustav također je dostupan i s multi-jet Euphoria 260 glavom tuša. Tri vrste mlaza mogu se također ručno odabrati pomoću inovativnog gumba u sredini ploče same tuš glave – snažni ”jet” mlaz, SmartRain ”jet” mlaz i ”full rain” ”jet” mlaz koji donosi opuštajući osjećaj blage ljetne kiše.

 

 

 

Minimalistički dizajn – čist i praktičan

Ljubitelji sofisticiranog dizajna voljet će GROHE Euphoria SmartControl sustav: glava tuša raskošne je veličine od 310 mm, a dostupna je u okruglom i kvadratnom dizajnu. Dolazi u varijanti visokog sjaja s izdržljivom GROHE StarLight kromiranom površinom ili elegantnim MoonWhite akrilnim staklom, pa se materijal može savršeno prilagoditi svakoj modernoj kupaonici. Istodobno, tu je i GROHE EasyReach polica za šampone i sredstva za tuširanje.

 

SmartControl

 

 

Share.

About Author

Suvremena žena

Suvremena žena je lifestyle portal koji donosi inspirativne priče o ženama koje čine razliku, savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, pronicljive članke, novosti iz svih ženama zanimljivih područja. Portal je namijenjen ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje portala ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.