Ljetne noći Teatra EXIT u Muzeju za umjetnost i obrt

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Već sedmu godinu zaredom zagrebačku ljetnu kulturnu ponudu upotpunit će Ljetne noći Teatra EXIT u Muzeju za umjetnost i obrt koje ove godine traju od 28.06. do 06.08. 2016.

Na ovogodišnjim Ljetnim noćima bit će izveden čak 21 naslov, a osim hit predstava s redovnog repertoara Teatra EXIT, poput SHAKEspeare na EXit, Kako misliš mene nema?!, Kreket, Crveno, CABAres CABArei, Izložak br. 49, Balon, Münchhausen…, publika će moći pogledati i 5 regionalnih i 4 domaća gostovanja te jednu pretpremijernu izvedbu.

Program 28.06. otvaraju gosti iz Narodnog pozorišta Sombor s nagrađivanom predstavom o Thomasu Mannu Čarobnjak, a iz regije će im se tijekom Ljetnih noći pridružiti i Atelje 212 iz Beograda s predstavom Konstelacije, zatim Mikser Teatar iz Novog Sada s jednom od najtraženijih predstava u regiji Dogville, rađenoj prema scenariju istoimenog filma Larsa von Triera, Altteatar iz Sarajeva s hit predstavom Dame biraju te mladi umjetnici iz Ustanove kulture ”Vuk Stefanović Karadžić” iz Beograda  s predstavom Odlazni terminal.

Od domaćih gostovanja publika će moći pogledati nagrađivanu predstavu HNK-a Osijek 260 dana, legendarne Stilske vježbe Kazališta Planet Art s Perom Kvrgićem i Lelom Margitić, Nemreš pobjeć od nedjelje Ludens Teatra te Shirley Valentine Kazališne grupe Lectirum.

Za sam kraj Ljetnih noći, Teatar EXIT pripremio je pretpremijernu izvedbu predstave Taksimetar Gorana Vojnovića, u režiji Matka Raguža, u kojoj igraju Zijad Gračić i Robert Budak.

Ulaznice za predstave mogu se kupiti na blagajni Muzeja za umjetnost i obrt ili putem Ulaznica.hr.

Sve informacije o programu i predstavama nalaze se na www.teatarexit.hr.

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.