Limitirane božićne kolekcije za kućne ljubimce

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Dva različita Made in Croatia brenda za kućne ljubimce Qushin i Kabanica su upravo krenuli s limitiranom božićnom kolekcijom.

Božićna kolekcija Qushina za čarobne blagdane vaših ljubimaca

U sivoj, bijeloj i crvenoj boji, ukrašeni zvjezdicama, pahuljicama i ostalim zimskim motivima, Qushini, prostirke i dekice Superstar i Winter Magic unijet će dašak čarolije u živote vaših čupavaca i u vaš dom. Qushini su dostupni na internetskoj stranici www.qushin.hr te u zagrebačkom showroomu na Vrbiku 10a. Uz ograničenu božićnu kolekciju jastuk za svog ljubimca možete odabrati i iz najnovije kolekcije proljeće/ljeto 2017.

Zagreb, 6. prosinca 2016. – Ne želimo ih olajavati, ali prilično smo sigurni da se mišljenja vaših čupavaca razlikuju od vaših želja i prohtjeva. Primjerice, vi biste šetali, oni bi spavali, vi biste spavali, a oni bi se baš tada igrali, ali kada je riječ o jastuku koji će im biti savršeno mekan i udoban, a vama će se uklopiti u životni prostor, odluka je jednoglasna – birate Qushin.

slika-3 slika-1

Upravo to je ono što Qushin, brend Ive Goluže, razlikuje od ostalih brojnih sličnih proizvoda na tržištu. Ona je osluškivala potrebe svog Coton de Tuleara Baka i dizajnirala Qushin koji već treću godinu ne gubi na popularnosti. Na kraju ove godine, Iva je svoju kolekciju nadopunila jastucima, Qushin 2go prostirkama i najmekšim dekicama s blagdanskim motivima koji će u vaše domove unijeti božićnu čaroliju.

slika-5Zimska kolekcija nosi imena Superstar i Winter Magic, a ukrašena je zvjezdicama, pahuljicama i ostalim zimskim motivima. Prevladavaju siva, bijela i crvena boja, a uz to što ćete svojim čupavcima darovati divan ležaj, i svoj dom možete ukrasiti dekorativnim jastučićima jednakoga dizajna. Božićni Qushini dostupni su u tri veličine, a moguće je kupiti i setove Qushina, gdje uz jastuk možete kupiti dodatnu navlaku. Vaši četveronožni najbolji prijatelji bit će oduševljeni.

Kao i prošle godine, odlučila sam stalnu kolekciju nadopuniti posebnom, blagdanskom, kolekcijom Qushina. Naprosto zato što mislim da naši ljubimci, ali i naši domovi to zaslužuju. Pritom, Qushin Superstar je doslovce ‘nosiv’ čitave godine, jer se siva sa srebrnim zvjezdicama uklapa u svaki interijer. Ono što će posebno razveseliti neke vlasnike ljubimaca jest da se jastuci mogu personalizirati imenom ljubimca. Ako imamo traženi dezen na zalihi, bit će nam potreban jedan radni dan da proizvedemo jastuk koji želite – kaže Iva, dodajući kako je Qushin odnedavno preselio svoj showroom na novu zagrebačku adresu, na Vrbik 10 a, gdje se sve kolekcije mogu razgledati, a gdje se jastuci i proizvode.

Uz ograničenu božićnu kolekciju jastuk za svog ljubimca možete odabrati i iz najnovije kolekcije proljeće/ljeto 2017.

Božićni dizajn za pse sa stilom: Limitirana kolekcija

Božić je čarobniji uz Kabanicu

Dizajnerski brend Kabanica koji je potpuno osvojio srca vlasnika kućnih ljubimaca, ovog prosinca nam je priredio pravu božićnu čaroliju. Božićna kolekcija kaputića u kojoj prevladava crvena boja s kariranim uzorcima, volanima i mašnama savršeni su detalji koji će ovaj Božić učiniti još čarobnijim. Kako je Kabanica brend koji, ne drži samo do trenda, već iznimno poklanja pažnju i funkcionalnosti svojih proizvoda budite sigurni kako će ovo vašem ljubimcu biti najljepši božićni poklon. Svoj božićni odabir potražite ne www.kabanica.hr.

kabanica-3 kabanica-2 kabanica-1

Zagreb, prosinac, 2016. – Paljenjem prve adventske svijeće, ali i božićnih lampica diljem Hrvatske, ulazimo, po mnogima, u najljepše doba u godini. Gradovi su ukrašeni, osjeća se miris cimeta, i kuhanog vina, a posebnu pažnju uvijek nekako poklanjamo ukrašavanju vlastitog doma. Ukrašavaju se kućni prozori, pripremaju božićni vijenci i traže najljepše kuglice pomno spremljene za ono doba u godini. Svojim najbližima odabiremo poklone, no u toj slici punoj ljubavi – naše se ljubimce uvijek, nepravedno, pomalo zaobiđe. Vođena tom motivacijom, mlada diplomirana dizajnerica Kabanice odlučila je napraviti limitiranu božićnu kolekciju kaputića za kućne ljubimce kako bi i oni dočekali Božić sa stilom.

barbara-simunovicPonukana izjavama svojih prijatelja kako nam uskoro stiže najčarobnije doba u godini te njihovim upitima što svojim najbližima pokloniti ovog Božića, počela sam razmišljati o limitiranoj kolekciji kaputića za pse. Mislim da je Božić lijepa prilika da i svojim čupavcima poklonimo nešto lijepo, a s obzirom da sam i sama vlasnika patuljastog šnaucera, znam koliko vlasnici vole dobiti na poklon i nešto za svog ljubimca. Bez obzira na limitiranost kolekcije, kao i do sada, vodila sam se mišlju kako im kaputići trebaju  prije svega biti udobni stoga su izrađeni od iznimno finih i kvalitetnih materijala.rekla je Barbara Šimunović, dizajnerica Kabanice.

Ovi limitirani božićni kaputići napravljeni su želji da vlasnik bude sretan, a pas nesputan i zadovoljan. Kupiti se mogu putem web shopa Kabanica.hr gdje možete birati između nekoliko različitih modela. Prevladava blagdanska crvena boja koju krase karirani detalji, volani i mašnicama. Pomoću vodiča za veličine, svrstajte svog ljubimca u određenu veličinu u tablici. Imajući na umu kako se svaki pas neće uklopiti u apsolutno sve mjere, Kabanice su malo komotnije kako bi se u potpunosti spriječilo stiskanje i neudobnost pri nošenju jer upravo je to ono što odlikuje ovaj brend.

Jer Božić je ipak vrijeme darivanja, zar ne?

 

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.