Browsing: GASTRO

Sastojci za 4 osobe: 2 veće kruške 2 zvjezdasta anisa 2 prstohvata kurkume 1 grančica ružmarina 1 žlica smeđeg šećera 1/2 čaše bijelog vina 1 dl vode, 80 dag fileta tune 3 žlice maslinovog ulja sol i papar po želji Priprava: Oguljene kruške narezati na kockice. U tavu dodati vodu, vino i šećer. Zagrijati na laganoj vatri da se šećer otopi te dodati kruške, ružmarin, kurkumu i anis. Kuhati dok…

“Priroda bira” – nova linija rinfuznog čaja “Priroda bira” novo je iznenađenje iz Francka koje je predstavljeno u zagrebačkoj kavani Johann Franck. Riječ je o novoj liniji čajeva u rinfuzi, a u ponudi se nalazi pet okusa – Kamilica, Šipak, Sljez, Kopriva i Matičnjak. „Linijom čajeva “Priroda bira” širimo kategoriju ulaskom u novi segment čajeva u rinfuzi. U razvoju ove linije, vodili smo se željama potrošača i ljubitelja čaja koji…

Ledo je stvorio novi sladoled Maximo koji spojem brownieja i bijele čokolade čini pravu sladolednu senzaciju u kornetu Najnovija poslastica iz Leda oduševit će sve istinske ljubitelje sladoleda koji tragaju za posebnim sladolednim iskustvom. Novi Maximo Brownie jedini je kornet presvučen bijelom čokoladom koji u hrskavom vaflu ispunjenom sladoledom od brownieja skriva dno od bijele čokolade. Neodoljivi sladoled Maximo s okusom brownieja prepun je komadićima mekog čokoladnog biskvita, a dodatno…

Neodoljiva kombinacija vanilije i šumskog voća u mekanom krumpirovu tijestu Niste majstor za pripremu okruglica i nemate vremena raditi desert? Ne brinite jer Ledo ne prestaje oduševljavati s novim kombinacijama, pa tako prvi na tržištu donosi Okruglice vanilija-šumsko voće! Ledo okruglice od ukusnog krumpirovog tijesta s kremastim nadjevom od vanilije i sočnog šumskog voća toliko su fine da ćete ih baš obožavati i uvijek im se rado vraćati. Jagoda,…

Otto&Frank bar na četiri dana ugoščuje poznatog talijanskog chefa Marca Sassa – Uz vrhunska jela od tjestenine i tartufa Marco Sasso održat će i dvije radionice Krajem siječnja, od 28. siječnja do 4. veljače, u baru Otto & Frank u Tkalčićevoj 20, počinje ciklus gostovanja chefova koji su se etablirali van zagrebačke restorantske scene. Prvi među njima je talijanski umjetnik tjestenina i zaljubljenik u gljive i tartufe – Marco Sasso.…

Prošlog je vikenda završio skijaški tjedan za mnoge Hrvate, a kako bi oni i nakon povratka kući ostali u dobroj formi, pobrinula se Cedevita. Tako su Cedevitini promotori na Naplatnoj postaji Trakošćan svim skijaškim entuzijastima zaželjeli dobrodošlicu kući te im poklonili Cedevitu s 35% manje šećera. Cedevita s 35% manje šećera namijenjena je onima koji žele pripaziti na unos šećera, ali ne žele kompenzirati dobre okuse. U proizvodu je smanjen…

Ako ste ikada organizirali doček u svome domu znate koliko to može biti izazovno. Ipak, ono što svakog domaćina novogodišnje zabave najviše brine je što će pripremiti i poslužiti gostima. Kako bi što opuštenije ušli u Novu godinu, za istančana gurmanska nepca vaših gostiju pobrinuo se Ledo i to s ukusnim, jednostavnim i brzim zalogajima za najluđu noć u godini. Žu-žu kockice iz Leda praktična su ideja za hranu koju…